Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo slavným ženám.
    11. listopadu 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit opět nesl v duchu honosných společenských akcí, luxusních večírků a módních přehlídek. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Jessica Alba (33)

     

    Víte, jak si představuji novodobou princeznu? Přesně jako herečku Jessicu Alba na sobotní akci Baby2Baby Gala, kde všem svým outfitem vyrazila dech. Pohádková róba s metalickým korzetem dokonale ladila k ležérním vlnám a nahému make-upu. Jessica je zkrátka hvězda se vším všudy.

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz
  • Marion Cotillard (39)

     

    Francouzská herečka, která byla loni zvolena nejlépe oblékanou ženou světa, se na akci Governos Awards 2014 příliš nevytáhla. Rudá barva jí sice slušela, ale šaty s dvojitou sukní nenadchly. Krásná herečka v nich vypadala trochu jako vánoční stromeček.

    Marion Cotillard
    Autor: profimedia.cz
  • Selena Gomez (22)

     

    Mladá herečka a zpěvačka svůj styl teprve hledá, ale výrazné módní chyby rozhodně nedělá. Na akci Heroes Awards dorazila v krémovém kostýmu Versace ve vojenském stylu, který byl nejen prudce elegantní, ale díky hlubokému výstřihu i sexy.

    Selena Gomez
    Autor: profimedia.cz
  • Nicol Kidman (47)

     

    Herečka Nicole Kidman se postupně vrací ke své původní ohnivé barvě vlasů, která k ní neodmyslitelně patří. A moc dobře ví, že k rudé hřívě a porcelánové pleti se perfektně hodí všechny odstíny červené. V malinových šatech až na zem proto vypadala božsky. Ostnatý pásek byl však zbytečný.

    Nicol Kidman
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Beckinsale (41)

     

    I po čtyřicítce má herečka Kate Beckinsale stále výstavní postavu a může si dovolit obléknout i velmi odvážné šaty. Ve sněhobílých koktejlkách se zajímavě řešeným topem, který vypadal jako andělská křídla, vypadala opravdu famózně. Romantický look pak podle módních pravidel rozbila "otrokářským" náhrdelníkem a velmi nevšedním psaníčkem.

    Kate Beckinsale
    Autor: profimedia.cz, Xavier Collin/Everett Collection

Klíčová slova:  móda, outfit, týden, oblečení, šaty
Diskuse ke článku
.