Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

8 módních tipů, jak vypadat štíhleji za pár sekund!

  • Díky šikovně zvolenému oblečení můžete hravě zamaskovat i pár kilo navíc.
    14. srpna 2014 | 06:00

    Nedaří se vám shodit pár kilogramů navíc? Věčné diety už vás nebaví? Přinášíme vám osm skvělých tipů, jak si vylepšit postavu díky zázračným módním kouskům. Vyzkoušejte je a uvidíte, že budete nadšená.

  • Tmavý denim

     

    Pokud vás trápí silnější stehna, rozhodně si pořiďte tmavší džíny, které vám opticky zeštíhlí a protáhnou nožky. Když k nim navíc obujete boty na podpatku, budete sama překvapená, jak vaše nohy vypadají dokonale. Perfektním kouskem je i denimová bundička, která stejně jako tmavé džíny dokáže vylepšit siluetu.

    ...
    Autor: Archiv firem
  • Správně střižené šaty

     

    Pro ženy, které trápí větší bříško nebo nevýrazný pas, jsou skvělé šaty projmuté v pase. Většinou je v oblasti zúžení ještě ozdoba v podobě stuhy, šňůrky nebo pásku. Tento střih dokáže opravdu zázraky a na léto je jako dělaný.

    Mango, 1199 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Šaty a topy s bočními pruhy

     

    Takzvané boční pruhy na šatech i topech dokáží opticky vytvarovat postavu jako snad žádné jiné oblečení. Většinou jsou šaty v základu světlejšího odstínu a boční pruhy naopak tmavší. Tento trik vytváří optickou iluzi postavy typu přesýpací hodiny.

    Kate Winslet předvedla dokonalou postavu v opticky zeštíhlujících šatech
    Autor: Profimedia.cz
  • Kalhoty a sukně s vysokým pasem

     

    Pokud toužíte po gazelích nožkách a dokonale vytvarovaném pasu, sáhněte po oblečení s vysokým pasem. Dbejte však na to, aby kalhoty či sukně v pase opravdu dokonale seděly. Nesmí vás tlačit, ani být příliš volné, jinak efekt úzkého pasu nebude fungovat.

    ...
    Autor: Archiv firem
  • Svislé pruhy

     

    Většina žen tradiční proužky miluje, ale jen málokterá dá šanci právě svislým pruhům, které dokáží s postavou zázraky. Třeba takové kalhoty s proužky vám opticky prodlouží nožky hned o několik centimetrů. Nebo vyzkoušejte top či šáčko se svislými proužky, tento kousek zase dokáže perfektně zamaskovat větší bříško.

    Top, legíny, boty, náušnice, vše HM, info o ceně v obchodě.
    Autor: archiv firmy
  •  

    Trička a halenky s výstřihem ve tvaru písmena "v" jsou trefou do černého. Nejen, že prodlužují krk, ale také vytvoří iluzi užšího trupu. Dejte si naopak pozor na topy s oblými výstřihy, které na objemu přidávají.

    Výstřihy
    Autor: archiv firem
  • Dlouhý náhrdelník

     

    Stejně jako "véčkový" výstřih fungují i dlouhé náhrdelníky. Také vám prodlouží siluetu, zúží trup a protáhnou krk. V kombinaci právě se zmiňovaným topem s vhodným výstřihem se výsledný efekt znásobí.

    Náhrdelník s třásněmi, Asos.com, cca 240 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Nesmrtelná klasika

     

    Samozřejmě nesmíme zapomenout na černou klasiku, která nikdy nezklame. Nošení černých outfitů patří rozhodně mezi nejstarší triky, které vám opticky uberou na váze. Pokud nechcete být černá od hlavy až k patě, oblečte tmavé kousky jen na rizikové partie a na zbytek přidejte trochu veselejších barviček.

    Asos.com
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, štíhlost, postava, tipy, triky
Diskuse ke článku
.