Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podzimní móda v redakci: Bez čeho se na podzim neobejdeme?

  • Podzimní oblečení nás baví!
    11. října 2014 | 06:00

    V redakci jsme se rozhodly zpříjemnit vám i nám podzim. Oblékly jsme si proto naše nejoblíbenější podzimní oblečení, vyfotily se v něm a napsaly, proč právě tento kousek tolik zbožňujeme. A bez jakého oblečení se na podzim neobejdete vy?

  • Dita, redaktorka Blesk pro ženy

     

    Podzimní kabát, který jsem objednala přes internet, mě nejdřív zklamal úplně jinou barvou, než jaká byla na fotce, nakonec mě ale zaujal zajímavým střihem a maxi kapucí, která mu dodává šmrnc - původní plán vrátit ho je tedy dávno passé, protože už teď vím, že letos bez něj nedám ani ránu!

    Redakce podzim focení
    Autor: Brigita Zemen
  • Klára, zástupkyně šéfredaktorky

     

    Mám krásnou podzimní tašku. Výhoda je, že na sobě můžete mít úplnou nudu, ale tahle kabela vám zkrátka nedovolí zapadnout v davu.

    Redakce podzim focení
    Autor: Brigita Zemen
  • Brigita, redaktorka bleskprozeny.cz

     

    Po tomto kabátu jsem toužila dobré dva roky, než jsem se konečně rozhoupala, byl ve slevě, takže jsem už neváhala a dělá mi radost každé chladné podzimní ráno. V kombinaci s tričkem z nové kolekce Jean Paul Gaultier for Lindex, na kterou jsem se těšila už od května, vypadá prostě perfektně.

    Redakce podzim focení
    Autor: Brigita Zemen
  • Andrea, redaktorka bleskprozeny.cz

     

    Když léto definitivně odešlo, ihned jsem vyrazila do obchodů a udělala si radost koženkovým křivákem. Teď bez něj nedám ani ránu, akorát k němu postupně dokupuji nejrůznější šály a šátky, díky kterým je bundička každý den jako nová!

    redakce podzim móda
    Autor: Brigita Zemen
  • Majka, redaktorka Blesk pro ženy

     

    Miluji šaty s dlouhým rukávem, které vypadají skvěle ke kožené bundičce. Mám je v různých barvách i vzorech, ale hlavně musí mít lichotivý střih, který zamaskuje, co je potřeba schovat a zdůrazní, co je dobré ukázat.

    Redakce podzim focení
    Autor: Brigita Zemen
  • Marie, redaktorka bleskprozeny.cz

     

    Mým oblíbeným podzimním kouskem je červený kabát. Mám ráda barvy, protože v pošmourném počasí dokáží celý den rozzářit. Navíc se do něj dá hezky zachumlat a přežít tak chladnější podzimní dny.

    Redakce podzim focení
    Autor: Brigita Zemen
  • Tereza, grafička

     

    Můj oblíbený podzimní kousek je bordó košile, kterou miluji především díky  střihu, barvě a protože mi perfektně sedí. S barevnou šálou je to ideální volba pro slunečné podzimní dny.

    Redakce podzim focení
    Autor: Brigita Zemen
  • Gábi, redaktorka bleskprozeny.cz

     

    Zamilovala jsem se do overalu! Vždycky jsem měla dojem, že overaly jsou příšerný kus oděvu, ve kterém to sluší jedině vychrtlým, vysokým ženám. Změnila jsem názor a stal se jedním z nejoblíbenějších kousků v mém šatníku. Jednoduchý, snadno kombinovatelný, stačí jen změnit doplňky a vykouzlíte milion kombinací!

    Redakce podzim focení
    Autor: Brigita Zemen

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, redakce, podzim, redaktor
Diskuse ke článku
.