Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

6 tipů, jak i v levném oblečení vypadat luxusně!

  • Vypadat luxusně není těžké!
    8. října 2014 | 06:00

    To, že nemáte prostředky na nakupování drahých a značkových módních kousků, neznamená, že nemůžete vypadat luxusně. Stačí jen dodržovat pár základních pravidel, díky kterým budete v oblečení za pár kaček vypadat jako světová celebrita.

  • Zapomeňte na nášivky

     

    Oblečení s našitými flitry, korálky nebo perličkami sice vypadá dobře na ramínku, ale jakmile ho chvíli nosíte, všem prozradíte, že je to kousek za pár korun. Ozdoby se totiž začnou trhat a spolu s vylézajícími nitkami udělají z vašeho oblečení kousek, který je vhodný leda tak na vyhození do koše. Raději si pořiďte například hladký svetřík v pudrové, který ozdobíte broží, nebo náhrdelníkem. Ozdoby můžete střídat podle libosti, a když doslouží, pořídíte si nové.

    Jak vypadat luxusně i v levném oblečení
    Autor: archiv firem
  • Nekupujte tmavé svetříky

     

    Pokud si potrpíte na hřejivé úplety, vždy je pořizujte v pastelových, šedých a krémových tónech. V těchto barvách budou i levné svetříky vypadat jako nové klidně i po roce intenzivního nošení. Oproti tomu stejné kousky v tmavých odstínech vyblednou klidně i po prvním vyprání. Navíc jsou na nich mnohem dříve vidět nevzhledné cucky.

    Luxusně za levno
    Autor: archiv firem
  • Zapomeňte na levnou krajku

     

    Oblečení s krajkovou aplikací na nás teď číhá za každým rohem. Na rozdíl od pravé ručně vyráběné krajky však tato vypadá opravdu nekvalitně. Navíc se tak i chová, takže se po chvilce nošení začne potrhávat. Místo levné krajky si pořiďte módní kousky s rafinovanou jemnou síťovinou, která vypadá stejně sexy, ale vydrží mnohem déle ve skvělém stavu.

    Luxusně za levno
    Autor: archiv firem
  • Pořiďte si pásek

     

    Zainvestujte do jednoho kvalitního a luxusně vypadajícího pásku, který se pak postará o to, aby všechno vaše oblečení vypadalo jako z hollywoodského šatníku. Přepásat můžete šaty z výprodeje, které nemají tvar, kabát, který už vás nudí, nebo košili, ve které máte nevýrazný pas. Nejen, že díky opasku budete vypadat luxusně, ale také prospěje vaší postavě.

    Jak vypadat luxusně i v levném oblečení
    Autor: archiv firem
  • Kupujte jen správné střihy

     

    I v topu za pár korun můžete vypadat skvěle, když si vyberete padnoucí střih. Jakmile si pořídíte kousek, který vám nesedí, je jasné, že to žádný luxusní kousek není. Vysoká móda se totiž vyznačuje přesnými a kvalitními střihy, které odpovídají vaší velikosti.

    Jak vypadat luxusně i v levném oblečení
    Autor: archiv firem
  • Nikdy nenoste pomačkané oblečení

     

    Levné halenky i jiné oblečení má tendenci se více mačkat než to ušité z kvalitních látek. Proto nikdy neoblékejte žádné pomačkané kousky, ani v případě, že v "tomhle topu" si plánujete vyrazit už pár týdnů. Perfektně vyžehlené oblečení, rovný límeček, nebo přesné puky na kalhotách jsou vaši vizitkou. Jen tak dáte najevo, že vám na módě a oblečení opravdu záleží!

    Neničte si zbytečně své oblíbené kousky, ani samotnou žehličku.
    Autor: Shutterstock.com

Diskuse ke článku
.