Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vyzkoušely jsme krém se superfood a řasenku, která nás nadchla

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Krém obsahující superfood: Stojí za to?
VIDEO: Adam Balažovič
4. června 2018 | 06:00

Nejen krém se superfood, ale vyzkoušely jsme i novou objemovou řasenku od Alciny a odličovací mléko od Yves Rocher. Která novinka stojí za všechny peníze?

Odličovací mléko Hydra Végétal, Yves Rocher, 225 Kč (200 ml)

Koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v kamenných prodejnách.

Kosmatcovník – to je podle značky Yves Rocher klíč k aktivaci přirozené hydratace pleti. Jde o sukulent, který umí skvěle zadržovat vodu. Nová modrá řada Hydra Végétal obsahuje výtažky z této rostliny a díky tomu vaší pleti zajistí dlouhotrvající hydrataci. Vyzkoušela jsem odličovací mléko, které bylo hodně příjemné – žádné štípání, žádné pnutí pleti. Dlouhodobější účinky neposoudím, ale co se týče prvního pocitu, tak make-up odlíčil skvěle a zároveň šetrně. Lze ho použít i na oční okolí!

Odličovací mléko Hydra Végetal, Yves Rocher, 225 Kč (200 ml)
Autor: archiv firem

 

Řasenka pro dokonalý objem Build Up, Alcina, 375 Kč

Koupíte v salonech spolupracujících se značkou Alcina. Více informací najdete na www.alcina.cz.

U značky Alcina najdete novou řasenku pro dokonalý objem. Na mých řasách ale zapůsobila spíš s prodlužujícím efektem. Je to jedna z těch řasenek, které mají lehčí texturu a s nimiž se dobře řasy pročesávají, aniž by se na sebe řasenka vrstvila a vytvořila slepené řasy. Kartáček má klasický, ale štětinky jsou umístěné snad všemi směry, možná i díky tomu nebyly pak řasy slepené. Je skvělá!

Řasenka pro dokonalý objem Build Up, Alcina, 375 Kč
Autor: archiv firem

Hydratační pleťový krém Youth To The People, 1090 Kč

Koupíte v parfumeriích Sephora nebo na www.sephora.cz.

Americká značka Youth To The People si zakládá na tom, že jejich výrobky obsahují přírodní ingredience v podobě superpotravin. Konkrétně tento hydratační krém obsahuje špenát, kapustu, zelený čaj, a ještě kyselinu hyaluronovou.

Krém má gelovou texturu, ale je poměrně hutný, prostě pořádná dávka hydratace pro pleť. Mé smíšené pleti by svědčil spíš jako noční péče, to mi totiž nebude vadit lehký mastnější film, ten se navíc alespoň přes noc pěkně vstřebá. Nicméně sušší pleti potřebující extra hydrataci by mohl sedět i jako denní krém. Plusem jsou krásný design obalu, skleněná nádobka, minusem je pak poměrně vysoká cena.

Hydratační pleťový krém Youth to the people, 1090 Kč
Autor: archiv firem

Autor: Lucie Houdková