Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Úchylná Donna: Chci být nejtlustší žena světa!

Obézní Donna Simpson s manželem a dcerou. Má jediný sen. Touží být tou nejtlustší ženou planety.
15. března 2010 | 19:53

OBSAHUJE ŠOKUJÍCÍ FOTOGRAFIE - Donna Simpson se rozhodla zdolat rekord. Na rozdíl od většiny žen touží přibrat. Hlavně necvičit, co nejvíc omezit pohyb. A jíst, jíst a jíst. Aby se dostala do Guinessovy knihy, musí nabrat ještě dvojnásobek své váhy!

Lékaři si s dvaačtyřicetiletou Donnou Simpson neví rady. Diví se, že by si někdo vědomě chtěl ohrozit život. Za odstrašující příklad ji předkládají osud známé ženy XXXL René Scafry, jejíž životní příběh jsme vám již před časem otiskli. Ta kvůli obezitě předčasně zemřela. Smrtí zdeptané dcery byly v šoku, jejich otec bezmocný.

Donně její sen ale nikdo nevymluví. Své megatlusté tělo miluje. Ráda se ukazuje na veřejnosti, fotí. A vůbec ji nedělá problém svléknout se do plavek. Co na tom, že spodní díl by ani oblékat nemusela, protože kvůli tučnému převisu není vidět. Současná hmotnost je však příliš nízká. Váží pouhých 286 kilogramů. Její idoly, netlustší ženy světa, dosahují neuvěřitelných sedm set kilo živé váhy. Má tedy co dohánět.

Hlavně se nehýbat a jíst

Donna má však naplánovaný strategický jídelníček. Hodně a co nejčastěji jíst fast food. A hlavě žádný krok navíc. Pro minimální pohyb si pořídila i pojízdný vozík pro nemohoucí. Jezdí s ním do obchodů nakupovat nové a nové potraviny. Příští rok chystá svou váhu navýšit na skoro půl tuny a pak už by mělo být jednoduché vyšplhat se na kýžených sedm set kil.

.
Autor: Profimedia.cz

„Podle všeho jsem zdravá. Cítím se skvěle. Nevím proč bych se měla omezovat. Každý máme nějaký sen,“ tvrdí pevně rozhodnutá Donna a snaží se před světem obhájit svůj svou nepochopitelnou. "Nejradši mám sushi. Na rozdíl od ostatních na posezení sním sedmdesát velkých kousků," přiznává. S jejím zdravím to ale nebude tak skvělé jako Donna prezentuje. Ze svého vozíku, na který se dobrovolně upoutala, už skoro nevstane.

Aby se dostala na hrůznou váhu, musí sníst neuvěřitelných dvanáct tisíc kalorií za den. Pro srovnání normální žena přibere i po tom, co během dne sní o deset tisíc kalorií méně než Donna. Nejvíce prý miluje americké koblihy se spoustou cukru a čokolády…

Hrát si s dcerou? Moc energie.

Donna však jeden zápis v knize rekordů má. Jako nejtěžší žena planety porodila císařským řezem holčičku. Dcerce Jacqueline pomáhal před třemi lety na svět tým třiceti lékařů. S Jacquelin si však Donna nikdy příliš nehrála. Hyperaktivní dítě nedoběhne, nehraje si s ní. Jen se společně můžou koukat na televizi, číst knížky. O dceru se tedy stará otec. Ten si svou manželku našel přes seznamku pro obézní. On sám je normální váhy. Donně se ale zdá, že je pro svého muže příliš hubená. "Myslím, že by se mu líbilo, kdybych byla ještě mohutnější. Ve všem mě podporuje," prohlásila Simpson.

Pro otce rodiny je však čím dál těžší manželku uživit. Vydělat dostatek peněz. Donna se mu tedy rozhodla s rodinným rozpočtem pomoct. Založila si webovou stránku, kam její fanoušci mohou posílat příspěvky, aby snadněji dosáhla vysněnou metu!

Autor: Adéla Pěničková, INT, frč