Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Za co by ženy vyměnily sex? Čokoláda to není!

24. června 2017 | 06:00

Již několikrát jsem zaslechla, že sex se dneska tolik nenosí. Pořád tomu ale nemůžu uvěřit. Ano, jsou věci na téhle planetě, které nás naplňují podobnou extází. Ale aby byl člověk ochoten se dobrovolně vzdát sexu jen kvůli tomu, aby měl hezčí vlasy? Udivuje vás to, nebo existuje na světě něco, kvůli čemu byste byla ochotna podstoupit celibát jako ženy z těchto studií?

Holit se každý druhý den je obzvlášť teď v létě opravdu otrava. Muži už raději nastolili hipsterskou módu, aby holicí prostředky mohli hodit za hlavu. Chodit se zarostlým podpaždím a neandrtálsky vyhlížejícíma nohama se ovšem mezi ženami tolik neuchytilo. Ono to totiž nebere muže stejně tak jako nás mužný vous. Ovšem třicet devět procent žen by se na půl roku vzdalo sexu, aby se už nikdy nemuselo holit.

Za co by ženy vyměnily sex?

Video se připravuje ...
Jaké absurdní věci mají ženy raději než sex? • VIDEO: ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

Sedmdesát pět procent žen by klidně vyměnilo sex za jídlo! Každý z nás se rád dobře nají, ale nechceme přece usínat večer v posteli s pizzou místo partnera, nebo ano? Stejně tak mobilní telefony. Třetina dotazovaných by se vzdala raději na tři měsíce sexu než na týden telefonu! Takových studií, které prokazují, že ženy by klidně vyměnily sex za podobnou absurdní věc, je ještě víc. Podívejte se na video!