Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

7 praktik z porna, po kterých muži touží méně, než si myslíte!

  • 7. března 2017 | 06:00

    Každý má jiné sexuální fantazie a při sexu muže vzrušují různé věci. Takže se najdou i takoví jedinci, kteří zavrtí nad některým z následujících bodů hlavou a řeknou si: "To na mě neplatí." Nicméně většina mužů bude souhlasit a možná se uleví i vám, když zjistíte, v čem jste se zmýlila.

  • Být superhlučná při orgasmu


    Autor: shutterstock

    To, že budete hlasitě projevovat svou rozkoš, a přitom to pro vás nebude přirozené, je hloupost. Každá žena přece prožívá orgasmus jinak. Mnohdy ženy zcela zmlknou a téměř přestanou dýchat, jiné svou extázi prožívají nekontrolovatelně nahlas. Dělejte to, co cítíte, a rozhodně se k ničemu nenuťte, když si třeba myslíte, že by to tak muž chtěl.

  • Hluboké hrdlo


    Autor: shutterstock

    Muži všeobecně milují orální sex. Pokud ovšem nemáte pod kontrolou dávivý reflex, který je pro nás všechny přirozený, potom je hloupost se do této techniky vůbec pouštět a muži to ani nechtějí. Dá se to zřejmě nacvičit, ale proč – vždyť pomocí prstů a rtů dokážete také zázraky.


  • Opakovat jeho jméno


    Autor: shutterstock

    Všeho moc škodí. Pokud jeho jméno ve vášni vydechnete jednou dvakrát, bude to stačit. Slyšet vlastní jméno opakované neustále dokola už není sexy. Vám by se to snad líbilo?


  • Mít stále sexy prádlo


    Autor: shutterstock

    Muži rozhodně neočekávají, že budete mít vždy bezchybné sexy prádlo, kde bude ladit top se spodkem. Úplně v pohodě tolerují bombarďáky, protože občas je den, kdy dojde čisté prádlo. Spodní prádlo je pro ně stejně mnohdy jen další vrstva, které se musí zbavit, aby vás svlékli.

  • Být cudná jak jeptiška


    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jaký mají české ženy vztah ke svému tělu? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

    Ano, muži jsou dobyvatelé a mnohdy se říká, že chtějí v posteli pannu s dovednostmi lehké dívky. Oni vědí, že už jsme to někdy předtím dělaly. Nemusíte se chovat tak, jako by to nebyla pravda. Příjemný koktejl cudnosti a vášnivosti je pravděpodobně dostane do kolen.

  • Upravovat si make-up a vlasy


    Autor: shutterstock

    Sex je vášnivý a  během něj byste si rozhodně neměla dávat pozor, jestli si rozcucháte vlasy nebo rozmažete make-up. Samozřejmě že se potom můžete upravit, ale nespěchejte hned poté přepudrovat si nos. Muži stejně nemají šminky moc v lásce.

  • Dělat, že vám je jedno, když nemáte orgasmus


    Autor: shutterstock

    Každý alespoň trochu slušný muž už v dnešní době nenechá ženu bez orgasmu. Pokud je ho žena schopna. Je fakt, že někteří muži se mnohdy snaží až příliš. Je ovšem vždy důležité ocenit jeho snahu a rozhodně mu dodat odvahy pro příště, protože o orgasmy se nechcete ochuzovat, že ne?



Klíčová slova:  sex, poloha, oblíbenost, postel, žena vztah, muži, jak na to
Diskuse ke článku
.