Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na co myslí muži a ženy v posteli? Hurá, mám sex! Peklo, on má hubenější nohy než já!

Na co myslí muži a ženy bezprostředně před sexem?
12. května 2014 | 12:52

Na co teď asi myslí? Této myšlence se před prvním společným sexem neubrání asi nikdo. Líbím se mu? Co když selžu? Uznávaná americká sexuoložka Tracey Coxová popsala, co se v prvních chvílích honí v hlavě muže i ženu, když se před sebou octnou poprvé nazí. Podle ní mají stejné myšlenky téměř všichni muži a ženy. Řeč těla je totiž naprosto srozumitelná a dává nám jasné signály. 

Co se odehrává v hlavě mužů:

1. Hurá! Zdá se, že budu mít sex!

Když před mužem stane nahá žena, většinou to značí, že se schyluje k sexu. Pokud muž tedy není lékař. Proto je nasnadě, že první, co mu prolétne hlavou, je potěšení z toho, že se blíží milostný akt. Tyto rozradostněné úvahy brzy vystřídají další myšlenky.

2. Mám ho dostatečně velkého?

Muži mají nevýhodu v tom, že když se svléknou, vystavují se na odiv v celé své kráse, a hlavně v celé své velikosti. V tu chvíli se chlap ženě zadívá dlouze do obličeje, ze kterého se snaží vyčíst jakoukoliv reakci. Proto dámy, hlídejte si výraz vaší tváře! Jakmile se ale uklidní, přichází další panika…

3. Co když mi to dnes nepůjde?

Další věc, ve které jsou ženy na tom nesporně lépe. Když jde do tuhého, zvládnou vášeň předstírat mnohem lépe, než muži. Ano, první milování je velmi vzrušující, ale pro muže také stresující. Co když se něco nepovede? Co když budu dělat něco špatně?

4. Prsa, prsa, prsa

Ve chvíli, když se náš drahý srovná s těžkými myšlenkami o sobě samém, přichází čas, aby si začal všímat i té, co stojí před ním. A další dilema – má sundat podprsenku, nebo ne? Vždyť v tom modelu od Victoria´s Secret vypadají její ňadra dokonale. Co ale přijde, až bude úplně svlečená?

5. Jak asi vidí ona samu sebe?

Jedna ruka na prsu a druhá sjíždí níže. Proč je taková strnulá? Vždyť celý večer byla uvolněná a tak se ke mně lísala… Tak proč najednou vypadá, jakoby se styděla? Ženy, buďte úžasné a nechte se hýčkat! A on bude vědět, že to stojí za to.

6. Nad čím opravdu NEPŘEMÝŠLÍ

Jestli je něco ve spojitosti s vámi, nad čím určitě nepřemýšlí, je to váha. V danou chvíli ho opravdu nezajímá, jestli se vám při chůzi jemně klepou stehna. Mnohem více vás teď chce vidět v roztoužených polohách bez ohledu na to, jestli máte nějaký ten faldík!

Co se odehrává v hlavě žen:

1. První pohled

Velmi rády si prohlížíme svůj protějšek opravdu důkladně. Ale ne proto, abychom zkontrolovaly pekáč buchet na břiše. Jen si rády prohlížíme toho, kdo se právě chystá způsobit nám slast.

2. Soutěž, kdo je krásnější

Pokud má muž hezčí tělo než my, těžce to neseme. Ach, proč jen jsem včera snědla ten pytlík brambůrků? Vždyť on má hubenější nohy jak já! Jak to ti chlapi jen dělají, že jejich kůže je pevnější, než ta naše? To přeci není fér!

3. Správná velikost

Ano, zkoumáme, jak velký má muž penis. Ale je to jinak, než se může na první pohled zdát. Většina mužů si myslí, že čím větší, tím lepší. Ale není pravda. Takový sex pak totiž může být nepříjemný až bolestivý. Takže pokud jdete zlatou střední cestou – jste šťastný muž.

4. Vztyčný bod

Pořádná erekce je důležitá nejen pro muže, ale i pro ženu. Pokud to totiž nefunguje tak, jak má, klademe si to za vinu my. Že jsme něco udělaly špatně a nedokázaly náš protějšek dostatečně vzrušit. Proto by měl chlap vždy uvést věci na pravou míru, a předejít tak budoucím problémům.

5. Kontrola kontroly

Asi nejvíce ze všeho ale hlídáme, jakým pohledem nás muž pozoruje. Jestli je jeho pohled milostný, zbožňující, nebo chladný či dokonce odpudivý. Kontrolujeme, jakým pohledem zkoumá jednotlivé části našeho těla, kde se zasekne, co si prohlíží déle, co ne.

6. Nad čím opravdu NEPŘEMÝŠLÍME

Moc toho není… Naopak, oproti mužům více vnímáme detaily. Ale není třeba mít z toho strach. Obě pohlaví jsou mnohem shovívavější, než si můžeme myslet. Ačkoliv se velmi soustředíme na to, jak vypadá naše tělo, nakonec je stejně nedůležitější obličej a to, co se skrývá v nás.