Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nepřekonatelný orální sex: Staňte se přebornicí!

17. listopadu 2012 | 13:00

Většina mužů ho miluje. Někteří dokonce mnohem víc, než sex klasický. Není divu. Přináší jim totiž intenzivnější prožitky a bouřlivý orgasmus. Inspirujte se našimi tipy a staňte se přebornicí v orálním sexu. Váš partner to ocení!

Není tajemstvím, že jen velmi málo žen poskytování orálního sexu muži baví či vzrušuje. Děláme ho většinou jen proto, abychom partnera potěšily, dokázaly mu, jak moc ho milujeme. Zkuste však jednou zapomenout na předsudky. Zapojte fantazii a buďte hravá. Užijete si "to" i vy!

1. Teplé a studené

I orální sex může být zábavný. Pokud si chcete společné hrátky trochu okořenit, zkuste si pohrát s teplotními rozdíly. Uvidíte, že to bude zábava. Napijte se horkého čaje, podržte ho chvíli v ústech, spolkněte a pak na dvacet sekund vezměte do úst partnerovu chloubu. Vzápětí udělejte to samé s ledovou vodou. Rozdíly mezi teplým a studeným prostředím ho přivedou do extáze.

Náš tip: Můžete také zkusit šampaňské, šumák, mátu, kostky ledu nebo zmrzlinu.

2. Oslaďte si ho
Orální sex
Autor: profimedia.cz

Některé ženy "chuť" svého muže v ústech příliš nemilují, což orální sex poněkud znepříjemňuje. Řesení je přitom tak snadné. Polejte si "ho" čokoládovou polevou nebo medem. A jestli nejste na sladké, použijte třeba kečup. Zkusit můžete i ochucený lubrikační gel. Jahodový, broskvový, mentolový... Výběr příchutí je už skutečně velký.

3. Zapojte jazyk

Mechanický pohyb hlavou nahoru a dolů je určitě fajn, zkuste se ale víc odvázat. Trošku si pohrát. Každý muž ocení, když použijete i svůj jazyk. Fantazii se meze nekladou. Můžete třeba jen špičkou jazyka kroužit okolo žaludu nebo zlehka přejíždět po celé délce penisu. A nemusíte se soustředit jen na něj, ale klidně i na blízké okolí, například varlata nebo třísla.

Orální sex
Autor: profimedia.cz
4. Použijte ruce

Pokud příroda vašeho partnera obdařila nadprůměrným penisem, můžete mít při pohledu na něj pocit, že je to tak trochu velké "sousto". Nemějte ale obavy. Nikdo neočekává, že ho musíte vzít do pusy celého. Jednoduchý trik, jak svého miláčka plně uspokojit, je použít svou ruku a ústa dohromady - což je praktické pro všechny velikosti penisu.

5. Dochuťte si ho

Některé potraviny a nápoje mají na chuť spermatu nepříznivý vliv. Alkohol, kofein i nikotin mu dodají nepříjemnou příchuť. Takže druhý den po flámu radši na orální sex zapomeňte. Pokud máte odvahu experimentovat, servírujte mu hodně ovoce s vysokým obsahem přírodních cukrů - vítězem je ananasový džus. Svůj účel splní i další sladké a voňavé potraviny a byliny, jako je petržel, listová zelenina, celer, skořice, kardamom, máta peprná a citron.

Pokud máte odvahu experimentovat, servírujte mu hodně ovoce s vysokým obsahem přírodních cukrů.
Autor: profimedia.cz