Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

7 tipů pro vášnivější a lepší sex! Nebojte se vyzkoušet něco nového

Promilujte se celým víkendem!
25. srpna 2012 | 06:00

Víkend nám moc sluníčka nedopřeje, takže je ten pravý čas najít si čas pro sebe. Domluvte se s partnerem a zkuste strávit alespoň jeden den sami, v posteli.


1. Zbavte se smyslů

Rádi zkoušíte i trochu netradiční věci? Pak požádejte partnera, aby vám zavázal oči šátkem. Nelekejte si žádný drastických postupů, prostě se jen celá oddejte do péče svého muže. Nečekané dotyky, pohlazení a polibky vás nažhaví dvakrát víc, než normálně. Na úkor zraku vám totiž zesílí jiné smysly. A citlivost je jedním z nich.

2. Podejte mu ruku

Dotýkat se sama sebe je naprosto přirozená věc! Váš partner to jenom přivítá, hlavně tehdy, když bude v poloze, ve které se vás prostě dotýkat nemůže. Pomozte si tedy sama a při milování se vzrušujte rukou. Dosáhnete tak skvělého orgasmu!

3. Obavy z orgasmu? Nesmysl

Když jste v nejlepším a najednou začnete přemýšlet a soustředit se jen na dosažení svého slastného konce, akorát všechno pokazíte. Vaše drahá polovička se bude cítit, že selhala a vy budete přemýšlet, proč „TO“ nepřišlo. Zaměřte se radši na fyzické pocity a vypněte.

4. Ohřejte se

Zkuste si s partnerem pokládat na tělo buď vyhřáté lávové kameny, nebo teplý ručník. Teplo a prokrvení pohlavních orgasmů blahodárně působí na pozdější prožitek ze sexu. Hřejivou pomoc si můžete přivolat na pomoc i se speciálním kondomem.

5. Čím víc, tím líp

Je pravda, že pokud souložíte například každý den, budete to tak požadovat i nadále. Ale opačně to také platí. Pokud jste bez sexu příliš dlouho, snadno zapomenete na tyto slastné okamžiky. Může se stát, že vám pak už nebude chybět.

6. Přizpůsobte se

Znáte to: děti, povinnosti, jídlo, nádobí, domácí práce... Je spousta věcí, kterým musíte dát přednost před zábavou. To ale neznamená, že na sex zanevřete úplně. Až večer uložíte děti, dejte si sprchu a požádejte partnera, aby umyl nádobí. Pak ho za to odměňte v posteli.

7. Přejděte na červenou

V období menstruace je hladina hormonů výrazně zvýšená a tím vnímáme i každý dotyk s dvojnásobnou rozkoší. Pokud se této „překážky“ nebojíte, nečekejte na konec „svých dní“ a jestliže svolí i váš partner, pomilujte se spolu ve sprše.

Autor: ema