Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Orgasmus snadno a rychle: 4 nejlepší sexuální polohy!

  • Orgasmus snadno a rychle: 4 nejlepší sexuální polohy!
    29. října 2023 | 06:00

    Pro muže je to snadné. Sex se pro ně rovná jistotě orgasmu. U nás je to ale podstatně složitější! Studie ukazují, že jen asi 30 % žen dosahuje orgasmu při klasické souloži. Existuje ale jednoduchá pomoc!

    Nemějte strach, i pro těch zbylých 70 % žen existují efektivní způsoby, které mohou výrazně zvýšit šance. Zjišťovaly jsme, které sexuální pozice vám nejlépe a nejrychleji pomohou při cestě na vrchol rozkoše.

    Sexuoložka Allison Anglie říká, že základem úspěchu je dobře znát sama sebe a nebát se svého těla. Jako první krok k úspěchu radí pohrát si sama se sebou, abyste zjistila, které body na vašem těle nejlépe reagují na erotické dráždění. Pak teprve začněte experimentovat s partnerem. Vyzkoušejte 4 osvědčené pozice a zažijte tu pravou extázi!

    Hlavní pravidlo zní: buďte nahoře! Tak máte mnohem více šancí dosáhnout orgasmu. Lépe si tak sama regulujete intenzitu dráždění i úhel a hloubku pronikání. Snadněji sladíte své pohyby s tělem partnera.

  • 1. Houpací kůň

    Autor: istock.com

    Sedíte obkročmo na svém partnerovi a pevně ho svíráte stehny. On je mírně v záklonu, nohy má zkřížené. Vyzkoušejte tuto pozici na židli (jen na tak vysoké, aby se vaše nohy dotýkaly země, lépe se vám bude odrážet nahoru a dolů).



  • 2. Košík

    Autor: istock.com

    Jste nahoře, sedíte obkročmo tzv. na bobku a opíráte se o svého partnera. Ten vám tak během soulože může snadno ústy dráždit bradavky.



  • 3. Had

    Autor: istock.com

    Mnohé ženy považují tuto pozici za nejjednodušší cestu k orgasmu. Je zajímavá i pro muže, protože vás cítí mnohem intenzivněji a pevněji. Ležíte na partnerovi a objímáte ho kolem krku, nohy máte oba natažené.



  • 4. Nůžky

    Autor: istock.com

    Váš partner leží na zádech s nataženýma nohama, vy sedíte obkročmo na něm tváří v tvář a lehce prohnutá do oblouku. Tak mu totiž umožníte hrát si s vaším klitorisem.

Autor: sim
Klíčová slova:  sex, polohy, láska, soulož, erotika, orgasmus, vztahy
Diskuse ke článku
.