Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

5 tipů pro vzrušující sex! Vyžeňte stereotyp z ložnice

Zahrajte si třeba na přísnou paní profesorku.
15. ledna 2013 | 10:00

Prohlížíte si při sexu se svým partnerem strop a přemýšlíte, kdy vymalovat? Dumáte nad tím, co zítra uvaříte k večeři? Pak je načase s tím něco udělat dřív, než bude pozdě. Vyzkoušejte pár nových triků a užijte si znovu sex naplno!

Pořád ho milujete, chcete s ním strávit zbytek života, ale hrátkám v ložnici se stále víc vyhýbáte. Sex s ním totiž začíná být pěkná nuda.

A vám se do hlavy pomalu vkrádají hříšné myšlenky. "Jaké by to asi bylo s tím sexy chlápkem, který se nastěhoval do toho bytu pod námi...?," říkáte si.

Ano, i to je řešení. Pokud však nechcete riskovat, že se váš "úlet" provalí a vy si zničíte svůj jinak bezchybný vztah, je na čase zapracovat na jeho zpestření.

Nechte si zavázat oči
Autor: Shutterstock.com
1. Sex naslepo

Odpradávna platí, že nejlepším afrodiziakem je lidská fantazie. Zavažte partnerovi oči a začněte se ho jemně dotýkat na celém těle. Když nic neuvidí, nebude mít ani tušení, co od vás může čekat. Každý váš pohyb či dotek s ním bude dělat divy. Fantazie bude pracovat naplno. Jeho vzrušení a touha po vás bude za chvíli téměř nesnesitelná. Zkusit to samozřejmě můžete i naopak.

2. Dnes přísná profesorka, zítra sexy doktorka

Odhoďte předsudky! Překvapte ho a vkráčejte do ložnice třeba ve strohém bílém plášti, pod kterým budete mít na sobě jen rudé krajkové prádlo, podvazkový pás a černé punčošky. Nebojte se, to zvládnete! Vždyť neaspirujete na Oscara. Navíc skvělá herečka se skrývá v každé z nás. Uvidíte, že až se do nové role vžijete, začne vás to bavit. A s ním vaše proměna udělá divy!

3. Tvařte se nedobytně

I když to možná zní podivně, odmítání může být neuvěřitelně sexy. Neskočte mu do postele hned, jak zavelí. Zkuste ho chvíli odmítat, držet ho zkrátka. Nechte ho dobývat vás. "Pohrajte" si s ním. Dejte mu najevo, že by k něčemu mohlo dojít, ale také nemusí. Pozor ale na to, abyste nebyla příliš odměřená a chladná. Mohl by to vzít vážně a přestat se snažit. Když si s ním ale budete hrát, úspěch je zaručen.

Hoďte si kostkou
Autor: archiv
4. Zahrajte si "společenskou" hru

Nebojte, nemyslíme dámu ani Člověče, nezlob se. Na internetu i v obchodech se dají sehnat různé stolní hry se sexuální tématikou. Ty vám krok po kroku budou říkat, co máte s partnerem dělat. Fungují jako dokonalá předehra, na jejímž konci je nádherný sex! Nebo si třeba jen pořiďte házecí kostku s obrázky poloh. Po večeři si pak jen hodíte a nebudete muset polohy složitě vymýšlet sami.

5. Vyzkoušejte latinskoamerické rytmy

Nevyhovuje vám pomalé tempo, které partner vždy při sexu nasadí? Toužíte po větší vášni? Zkuste mu k tomu pustit nějakou hudbu. Vyberte ale takovou, která bude přesně v tom tempu, které vám bude vyhovovat. I když si to nebude uvědomovat, plně se oddá jejímu rytmu a vy si užijete sex, o kterém jste tajně snila.