Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prostřeno! Mrcha Alena půjde přes mrtvoly, dojde i na facky

8. října 2012 | 16:45

V hlavní roli severočeské série Prostřeno! bude Alena z Děčína, která se rozhodne, že pro výhru „půjde i přes mrtvoly“. Svoji večeři si užije, ostatním však takové potěšení nedopřeje.

Alena na pocity ostatních zvysoka kašle a nestydí se za to, že „je mrcha a že chce vyhrát“, podobný přístup si prý doba žádá.

Provokatérka Alena (27), které patří pondělí, zůstane v hlavní roli celý týden. V pondělí uvaří tři chody. „Řecké menu jsem si vybrala proto, že mám ráda tuto destinaci, je to lehké jídlo, je to letní jídlo,“ říká dvojnásobná maminka, toho času na rodičovské dovolené.

Salát má všechno, co má mít, ale kozí sýr nevoní strážníku Standovi, kterému „nesmí aromatické sýry nebo syrečky přes práh“. Tzatziki nejsou cecíky, jak by se možná Standovi líbilo, a podle Stefanie jsou prý lepší než v řecké restauraci!

Řecké špízy souvlaki jsou z kuřecího a plecka. Po chvíli debaty, zda na jehlu patří také rajčata, hosté baští, ani nedutají.

Atmosféra u stolu je příjemná, zpěvačka a učitelka zpěvu Stefanie ji dokonce považuje za radostnou, hosté si jsou navzájem sympatičtí. Nic nenasvědčuje tomu, jak se právě Aleniným prostřednictvím nálada posune k bodu mrazu.

Zábava prověří slovní zásobu a vyjadřovací schopnosti soupeřů. Přizná se hostitelka, že se jí srazila šlehačka na pomerančový moučník?

Sledujte vaření, zábavu, zmatkování, improvizace a hádky tří žen a dvou mužů ve vypjatém týdnu z Ústecka jen na Prima family – nudit se určitě nebudete!

Video se připravuje ...