Díky Instagramu zhubla o třicet kilo. Tohle je její fígl!

Charlotte před a po proměně
Foto: instagram.com/cm148
22. dubna  2018 
 06:00

Můžete mít miliony rad, jak zhubnout, jak cvičit a jak se stravovat, ale pokud o to doopravdy nebudete stát, žádná změna nepřijde. Sedmadvacetiletá Charlotte si toho byla vědoma, a proto se snažila ze všech sil, aby své vysněné postavy dosáhla. Za dva roky zhubla o třicet kilogramů.

Když se Charlotte rozhodla zhubnout, vážila téměř devadesát kilogramů. Ve svém těle se cítila nepohodlně, a přestože měla tučné a nezdravé jídlo ráda, sebe měla ještě radši, a proto se rozhodla pro změnu. Motivaci hledala na sociální síti Instagram, která je plná cvičících nadšenců, kteří své rady a tipy rádi sdílejí s ostatními. Charlotte si vyhlédla pár takových profilů a pustila se do své proměny.

Vedle toho, že sledovala motivující profily ostatních lidí, snažila se také najít způsob stravování, který by jí co nejvíce vyhovoval. Vyzkoušela různé diety, ale brzy pochopila, že tudy cesta nevede. Do svého jídelníčku zařadila čerstvé a zdravé potraviny a začala věnovat větší pozornost tomu, co doopravdy jí. Později přidala trochu pohybu a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Za dva roky dokázala Charlotte zhubnout o třicet kilogramů a jen těžko byste hádali, že je na fotografiích stejná žena. "Pokaždé, když vyjedete ze svého režimu, tak se zkuste vrátit rychle zpátky. Čím dříve přijmete fakt, že nejde pouze o ztrátu hmotnosti, ale také o vaše zdraví a rozvíjení vaší mysli, tím lépe vám to půjde," dodává ke svému příběhu Charlotte.

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji