Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hubnutí budoucnosti: Slyšeli jste o dietě ve spreji?

Stačí pár stříknutí a můžete být hubenější! Nevěříte? Tak čtěte!
23. července 2013 | 18:00

Ať děláte cokoli, stále vaše kila nejdou dolů? Můžete vyzkoušet novinku, která využívá účinky nanotechnologií. Není samospasitelná, ale přípravky s obsahem mikročástic výrazně pomůžou zrychlit metabolismus a snížit chuť k jídlu.

Hubnutí na vlastní kůži, tak by se dala nazvat tahle specialita, která k nám přišla teprve v loňském roce. Její princip spočívá v tom, že se aktivní látky, které podporují hubnutí, dostávají do těla přes pokožku.

Malý zázrak
Nanočástice jsou tak nepatrné, že i lidský vlas je tisíckrát silnější. Proto velmi rychle prostoupí do našeho těla. Obsahují výtažky z ekologicky vypěstovaných bylin, které podporují hubnutí. Pomocí speciálních sprejů se nastříkají přímo na kůži a do třiceti sekund se vstřebají do krve. Díky tomu chrání trávicí soustavu a nezatěžují játra. Přitom jsou až 200x účinnější než při užívání bylinek ústy.

Jak to funguje?
 „Jedna sada obsahuje tři spreje. Aplikují se na místo, kde je slabá kůže, například na zápěstí a předloktí. Jeden sprej snižuje chuť k jídlu, druhý aktivuje metabolismus a třetí se stříká přímo na problémové partie, aby zrychlil spalování tuků a zbavil celulitidy,“ vysvětluje reflexní terapeut Josef Vrba, který s nanotechnologiemi pracuje.

Nejdříve zdraví
„Důležité je, aby dobře fungovala játra a ledviny a abychom neměli překyselený organismus. Moč by měla mít pH mezi 6,8-7,4. Překyselené tělo hubne velice špatně. Velmi důležitou součástí je i psychika. Často se lidé jídlem zbavují stresu. Teprve poté, co posílíme fyzické zdraví a psychiku, můžeme přistoupit k vlastnímu hubnutí,“ říká Josef Vrba.

Není samospasitelná
Řeknete si, stříknu si sprej na pokožku a můžu se ládovat, jak je libo! Pak zbrzděte. Nemůžete. Nanotechnologie jsou pouze podpůrný prostředek. A záleží jen na vás a vaší pevné vůli, jestli dokážete změnit svůj životní styl a zařadíte do něj přiměřený pohyb a stravu.

Kdy ne?
„Neexistují žádné specifické kontraindikace. Nedoporučoval bych je v případech, kde se hubnutí obecně nedoporučuje: např. při některých poruchách příjmu potravy a v těhotenství. Nebude také účinné u lidí s nadměrnou váhou způsobenou jiným onemocněním: např. u onemocnění štítné žlázy, při podávání kortikoidů atd.,“ dodává Josef Vrba.

Výhody:
•    nezatěžuje se trávicí trakt
•    vstřebává se velmi rychle
•    jednoduše se aplikuje
•    neztrácejí se aktivní látky
•    aktivní látky pocházejí z ekologických farem

Chcete zhubnout v pase jednou provždy? Vyzkoušejte sauna pás!

Autor: Michala Jendruchová