Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Oslaďte život těm, kteří si zaslouží odměnu! Kupte dort a pomůžete hned několikrát

4. května 2020 | 13:00

Organizace Tichý svět se od roku 2006 snaží ulehčovat a zkvalitňovat život neslyšícím. A právě nyní, v době, která je těžká pro nás všechny, přišli v Tichém světě také s nápadem na skvělý projekt s názvem Oslaďme jim život!

Zapojte se s námi do kampaně "Oslaďme jim život", díky které můžete společně s organizací Tichý svět darovat radost a podpoříte tak provoz Tiché cukrárny a jejích neslyšících zaměstnanců.

Vybrat si můžete ze dvou možností!

Přispějte na rozvoz výrobků z cukrárny zaměstnancům složek IZS. Všech lidí z IZS si velice vážíme a chceme je podpořit v jejich těžké a náročné práci. Chceme jim osladit život!

Pokud byste jim rádi dodali energii a ocenění společně s námi, darujte jakoukoliv částku na číslo našeho sbírkového konta: 2901711669/2010. Do zprávy pro příjemce uveďte své jméno a za něj napište IZS.

Sami si vyberte, koho byste chtěli ocenit nebo rozveselit dobrotou z Tiché cukrárny

Upečeme dort panu hasiči z vaší městské části, vaší babičce v domově seniorů nebo sestře v nemocnici, co se stará o vašeho strýce, je to jen na vás. My pečeme, my vezeme, vy objednáte, vy děláte radost! Společně osladíme život těm, na kterých nám záleží! Pokud budete chtít, jako bonus od nás obdarovaný dostane milé přání na své jméno, kde si bude moci prohlédnout i video ve znakovém jazyce.

Ozvěte se nám na mail objednavky@tichacukrarna.cz s heslem #osladmejimzivot nebo na telefonním čísle +420 725 451 856 a na všem se už spolu domluvíme.

Co bude balíček obsahovat? Dobrotu od neslyšících, odvoz na sjednané místo a přání pro obdarovaného.

Na vás bude zajistit, že obdarovaná osoba bude v dohodnutém termínu k zastižení na uvedené adrese, jinak objednávka nebude moci být předána. V takovém případě zásilku předáme domluvenému pracovišti IZS, aby splnila svůj původní záměr a udělala radost.

V objednávce prosím uveďte jméno dárce, vybraný dort/koláč, jméno a adresu obdarovaného. Objednávku vám následně potvrdíme a pošleme instrukce k platbě. Ostatní už nechte na nás - jakmile platba dorazí, zařadíme váš dárek do nejbližšího termínu rozvozu.

Platbu provedete jednoduše. Po domluvení objednávky zaplatíte vybranou částku na číslo účtu: 4694066001/5500, do zprávy pro příjemce uveďte své jméno.

Více o organizaci Tichý svět

Tichý svět zaměstnává neslyšící na chráněných pracovních místech, provozuje kavárnu, cukrárnu a zpravodajství. Pomáhá neslyšícím řešit problémy v mnoha oblastech – jejich práci, práva, jakékoliv smlouvy a jejich plnění, dluhy či poradenství, které je potřeba. Poskytuje neslyšícím Tichou linku – službu online 24 hodin denně, díky které se mohou neslyšící kdykoliv spojit prostřednictvím tlumočnice či přepisovatelky se slyšícím. Informuje veřejnost o komunitě neslyšících, jejích jinakostech, předsudcích o ní a mýtech.Vyučuje znakový jazyk veřejnost i profesionály.

Autor: red