Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

90 % času trávíme v budovách. Horší kvalita vzduchu se podepisuje na našem zdraví

12. října 2021 | 14:53

Každý z nás rád tráví čas v prostorech, kde se cítí bezpečně a komfortně. To závisí nejen na konkrétním prostředí a jeho vybavení, ale především vnitřním vzduchu, jehož kvalita se přímo odráží na našem fyzickém a psychickém zdraví. A protože trávíme uvnitř budov 90 % našeho času, měli bychom jí rozhodně věnovat velkou pozornost, a to zejména na podzim, kdy, jak je známo, nejraději řádí chřipky.

Zdravější domácnost

Dopřejte si bezpečné zázemí pro všechny vaše společné aktivity s novinkou v oblasti čištění vzduchu - přístrojem REME ION! Je určen pro menší prostory do 19 m2. Perfektně se tak hodí do domácností, dětských pokojů, kuchyní i menších kanceláří, kde vykouzlí zdravý vzduch a provoní ho příjemnou vůní díky propojení dvou současně nejefektivnějších technologií pro čištění vzduchu. Navíc vás potěší svými rozměry 7 x 7 x 18 cm.

Čistička vzduchu REME ION
Autor: bezpecny-vzduch.cz

Čistička vzduchu REME ION

  1. Eliminuje viry, plísně, bakterie, pachy i těkavé látky
  2. Spojení špičkových technologií: Bipolární plazmové ionizace a Fotohydroionizace
  3. Nízká spotřeba energie
  4. Ultratichý provoz
  5. Pro plochy o rozloze do 19 m2
  6. Připojení do zásuvky
  7. Elegantní praktický design

Kvalitní vzduch v halách, kancelářích, sportovištích, fitness i obchodních centrech? Umíme!

Díky technologii fotohydroionizace (PHI) likvidují ventilátory Airius více než 99,99 % choroboplodných zárodků, bakterií a virů, včetně COVID-19 a díky speciálně se pohybujícímu sloupci vzduchu také pomáhají s výrazným snížením nákladů na energie. Mezi jejich další přednosti patří eliminace nepříjemných pachů, ať už jde o šatny nebo třeba výrobní haly a schopnost prodlužovat životnost potravin. Jsou proto skvělým řešením také pro skladovací prostory nebo prodejny řezaných květin.

Ventilátor AIRIUS PureAir čistí vzduch i povrchy 24/7 i v přítomnosti lidí.  Je určen pro všechny typy prostorů. Jeho hlavní výhodou je nejen vysoká účinnost při eliminaci bakterií, virů, pachů, plísní, plynů, par a těkavých látek, ale také funkce destratifikace, která vede k výraznému snížení spotřeby energie na vytápění prostorů. Navíc je bez ozónu.

 

Ventilátor Airius PureAir
Autor: bezpecny-vzduch.cz

Chytré senzory napoví...

Monitory kvality vzduchu nepřetržitě pracují s cílem zajistit co nejvyšší komfort díky včasné detekci a upozornění na změnu teploty nebo vlhkosti. Ty chytré od společnosti Kaiterra mají ale pod palcem i zvýšenou hladinu prachu, oxidu uhličitého nebo těkavých látek, které jsou produkovány aktivitami i vybavením domácnosti.

S monitorem Laser Egg budete mít kvalitu vzduchu vždy pod kontrolou díky přesné laserové technologii. Je navržen tak, aby byl pro všechny uživatele intuitivní a zároveň potěšil svým jednoduchým a praktickým designem, který se perfektně hodí do každého interiéru.

Více informací o senzorech kvality vzduchu pro domácnost i komerční budovy najdete na webu Kaiterra.

Monitor kvality vzduchu Laser egg
Autor: bezpecny-vzduch.cz

S pomocí senzorů předcházíte vzniku a projevům nejrůznějších alergií, podporujete kvalitní spánek, zdravé plíce a celkovou psychickou pohodu vás, členů rodiny nebo kolegů v kanceláři, což přispívá k efektivnější práci i atmosféře.

Značka Bezpečný vzduch je specialistou v oblasti čištění vzduchu, která má ve svém portfoliu produkty značek Airius, AtmosAir Solutions i Big Ass Fans určených pro provoz v soukromých i komerčních budovách a nabízí tak zcela komplexní řešení pro bezpečný vzduch i úspory energie všech typech vnitřních prostorů.

Video se připravuje ...