Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Avon vede boj za zdravá prsa každý měsíc

4. října 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Znáte růžový říjen? Právě tento měsíc je celosvětovým měsícem boje proti zákeřné rakovině prsu. My v Avonu už desítky let bojujejeme proti teto nemoci a naše aktivity jsou dnes již synonymem pro pomoc, soudržnost, víru a naději. V České republice jsme na projekty boje proti této nemoci věnovali více než 140 milionů korun. A naše úsilí neustává, ba právě naopak! Zvyšujeme povědomí o tomto onemocnění, jeho prevenci i možnostech léčby.

Projekt AVON ZA ZDRAVÁ PRSA je dnes už nedílnou součástí naší firemní DNA. Pomáhat a podporovat ženy napříč všemi věkovými kategoriemi je pro nás naprostou samozřejmostí. Už 135 let! Letos se k našim abasadorům přidala mladá a velice talentovaná zpěvačka Nina Schwarz a skladatel Sebastian Hádl, jejichž společným úsilím vznikl nový Avon song – Síla v nás. Přidejte se i vy k této krásné myšlence a pojďme dokázat, že každý z nás má tu sílu změnit svět. Vždyť i malé gesto může vést k velkým změnám!

Ženy – právě ty jsou pro Avon největší inspirací i důvodem posouvat se dál. Roky nasloucháme jejich potřebám a nebojíme se nahlas mluvit o tématech, která rezonují společností. Jde nám o to vytvářet pozitivní změnu a zlepšit budoucnost. Důkazem toho je i celosvětová kampaň Za zdravá prsa, do níž se Avon zapojil už v roce 1998. Motivuje ženy k pravidelným vyšetřením, spolupracuje s největšími odborníky v České i Slovenské republice a podporuje projekty na zlepšení kvality jejich života.

Autor: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Jedinečný projekt podporuje i celá řada ambasadorů z řad celebrit, jen namátkově Dana Morávková, A Cup of Style, Anna Slováčková, Debbi, Dara Rolins, Hanka Holišová, Tonya Graves, Pavla Tomicová, David Deyl nebo Petr Vágner. K nim se letos přidali také zpěvačka Nina Schwarz a skladatel Sebastian Hádl, z jejichž spolupráce vznikl inspirující nový Avon song nesoucí název Síla v nás, na kterou byl natočen i velmi emotivní videoklip. „V klipu je zakomponovaných několik příběhů, které se tam promítají. Pro mě je tato píseň velmi silná a velmi osobní a doufám, že osloví každého. Doufám, že se song dostane k co nejvíce lidem, protože každá malá pomoc se počítá,“ říká Nina Schwarz.

Nejsou to však celebrity, nýbrž onkologické pacientky, které jsou nejdůležitější a nejzásadnější součástí projektu Avon za zdravá prsa. Ty dodávají naší práci opravdový smysl a jsou důvodem, proč Avon ve svých charitativních aktivitách nepolevuje. Úspěchy charitativních projektů Avonu jsou opravdu velkolepé. Celkově jsme předali na projekty boje proti rakovině prsu již přes 140 milionů, letos je naším cílem vybrat částku minimálně 7 000 000 Kč v Česku a na Slovensku. Tuto částku kompletně odevzdáme organizacím bojujícím proti rakovině prsu a domácímu násilí.

Naši snahu můžete podpořit i vy. Avon se zavazuje, že za každý prodaný symbol nebo jiný charitativní předmět s logem stužky věnuje 100 % finančních prostředků na boj za zdravá prsa. Nabídku symbolů a charitativních předmětů najdete po celý rok na www.avon.cz nebo si je můžete koupit u své Avon Lady či Avon Gentlemana, kteří tyto produkty prodávají bez nároku na provizi. Na počest růžového října spouštíme v říjnovém katalogu i prodej limitované edice skvělých růžových pyžam, jejichž zakoupením rovněž podpoříte boj za zdravá prsa.

Video se připravuje ...