Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co každé ženě probíhá hlavou během menstruace?

  • Během menstruace ženu zaplavuje milion různých pocitů a myšlenek, určitě se v nich poznáte!
    10. července 2014 | 11:16

    Řekněme si to na rovinu dámy, období menstruace je v životě ženy tou nepříjemnou biologickou funkcí, a těch pár dní většinou přetrpíme s tváří zkřivenou bolestí, nebo oblbnuté tišícími prášky. Bohužel příroda takhle funguje a toho břímě nás nikdo nezbaví. Alespoň se však můžeme utěšovat, že na světě je miliarda žen, které se v tuto chvíli cítí úplně stejně. No řekněte, nemyslela jste si náhodou někdy tohle?

  • Ne, začne mi to přesně na dovolené!


    Na té nebo na líbánkách, nebo před dlouho plánovaném rande, po kterém mělo dojít k tomu důležitému kroku, prostě tehdy, kdy se vám to úplně nejméně hodí. Jistě, existují prášky, kterými se dá perioda jistým způsobem oddálit, ale všechno dopředu naplánovat nejde.
    Autor: shutterstoclk

  • Cože, opozdilo se mi to o jeden den? Jsem definitivně těhotná!


    Přesto, že víte, že je to pravděpodobně úplná blbost, tahle myšlenka vám nechtěně proběhne hlavou tak jako tak. Nakonec ji zaplašíte, ale stejně, prostě je to tam.
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM

  • Svedu to na menstruaci


    Protáhl se vám včera večírek a nejste schopná vstát z postele, okamžitě vám proběhne hlavou myšlenka, že byste mohla zavolat šéfovi, že nemůžete do práce, protože jste to dostala a děsně trpíte. Horší je, když to děláte každý týden, ani chlapi nejsou úplně pitomí a vědí, kiolikrát v měsíci je biologicky možné menstruovat!
    Autor: Profimedia.cz

  • Bože, asi vykradu obchod s čokoládovými bonbony!


    Strašná a nutkavá potřeba cpát se od rána do večera čokoládou, vás v určité dny pronásleduje tak silně, že máte občas problém, přemýšlet o něčem jiném. Dokud si nevychutnáte aspoň kousek čokoládového bonbonu, tak nebudete spokojená. Horší je, že v tomto pažravém stavu kousek není nikdy dost!
    Autor: Shutterstock

  • Vypadám příšerně a nemám co na sebe!


    Nafouklé bříško a takový celkový pocit, že jste se celá zvětšila, vypadáte strašně a v podstatě se necítíte dobře v ničem jiném, než v teplácích vás nutí přemýšlet o tom, že vlastně nemáte co na sebe. Máte pocit, že kousek nového oblečení zázračně pomůže odbourat ten vtíravý pocit, že nejste dost sexy!
    Autor: profimedia.cz

  • Ta reklama na plínky mně snad rozbrečí!


    Emocionální disharmonie, která v tomto období kvůli rozhozeným hormonům nastává, dokáže divy. Žena sedící před televizní obrazovkou a plačící u reklam s dětmi nebo štěňátky není vůbec ojedinělý jev. Samotné nás to kolikrát dokáže překvapit a cítíme se tak směšně, že pláč během okamžiku vystřídá smích! Je to zkrátka emocionální blázinec!
    Autor: profimedia.cz

  • Mám strašnou chuť na sex!


    Jisté teorie tvrdí, že ženy mají největší chuť na sex během ovulace, ale mnoho dalších prokazuje, že období menstruace, je pro mnoho žen ještě mnohem horší. Pokud sama nejste nějak proti, je dost dobře možné, že ani váš partner nebude. Rozhodně se nebraňte a zkuste to!
    Autor: shutterstock

     

     

Klíčová slova:  menstruace, zdraví, myšlení, city, žena
Diskuse ke článku
.