Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nový zázrak proti rakovině: vitamin B 17

Zázračný vitamin najdete v meruňkách.
20. listopadu 2012 | 15:47

Převratný objev, který je příznačně nazýván „bombardérem“ nebo vitaminem třetího tisíciletí, zvyšuje imunitu a prodlužuje život. Objevte ho!

 

Vitamin B 17 je skvělou prevencí proti vzniku nádorového bujení, pomáhá zvýšit obranyschopnost organismu a příznivě působí na hladinu cukru a tuku v krvi i na krevní tlak.

Fantastický objev: meruňky
Zájem vědců a farmaceutických firem o tento vitamin (ve světě známý pod názvem laetril) vzešel ze zkoumání asijského národa Hunza žijícího na území Pákistánu. V jeho populaci se totiž téměř nevyskytuje rakovina a lidé se dožívají mnohem vyššího věku. Tento kmen žije v naprostém souladu s přírodou a jeho členové se dožívají i více než 100 let. Padesátileté ženy mají ve většině případů krásně vyhlazenou a pevnou pleť bez vrásek. A jednou z hlavních součástí jejich jídelníčku jsou meruňky. Ty jedí domorodci i s peckami a v nich uloženými jádry, které obsahují právě vitamin B 17.

Pecky meruněk obsahují malé množství prudkého jedu kyanidu, který spolehlivě ničí nádorové buňky, ale zároveň v tomto množství neohrožuje zdraví.

Zázračný vitamin najdete v meruňkách.
Autor: Profimedia.cz
Elixír z přírody
Extrakt z meruněk a olej z meruňkových jader jsou hlavními zdroji tohoto vitaminu. Najdete ho ale také v jádrech jiných druhů ovoce jako jsou jablka, hrušky, třešně, švestky, pomeranče, v malém množství je také v ostružinách, malinách nebo luštěninách.
Pokud se nespokojíte s čistě přírodními zdroji, poptejte se v lékárně nebo prodejně zdravé výživy. Na trhu se už totiž objevil unikátní potravinový doplněk.


 

Autor: sim