Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jste to, co jíte: Milada za tři měsíce zhubla 30 kilo a blízcí ji nepoznávají!

14. března 2012 | 16:35

Milada Šímová (28) z pořadu Jste to, co jíte zhubla neuvěřitelných 30 kilogramů za tři měsíce! Ze své morbidní obezity, kdy vážila 183 kg, se tak dostává celkem dost rychle. Navíc jí shozená kila lichotí tak, že ji ostatní ani nepoznávají. Musela si dokonce měnit občanku!

Milada Šímová (28) se do pořadu přihlásila s jasným záměrem. Jelikož během deseti měsíců přibrala 115 kilogramů, nemohla už to dál snášet. Kila navíc jí začala vadit a chtěla radikální řez. Při 183 kilech, 172 centimetrech a obvodu pasu 192 centimetrů (nyní 130 cm!) trpěla tzv. morbidní obezitou. Ta už bývá zdraví nebezpečná. Shodit tolik kilo nebylo bohužel tak snadné, jako jejich nabytí, ale s výsledkem je Milada velmi potěšená.

"Je to až neuvěřitelné, jak rychle jsem zhubla těch 30 kilo. Teď mě lidi ani nepoznávají. Přitom si přijdu pořád stejná. Třeba sem si teď byla něco vyřizovat na úřad a paní mě poslal domů s tím, že to nejsem já, ať se jdu přefotit. Koukala jsem na ni s otevřenou pusou! S manželem jsme nad tím doma kroutili hlavami," směje se nad příhodou nyní Milada.

"Nakonec jsem jim celou situaci vysvětlila, že jsem se přihlásila do pořadu a výrazně zhubla. Přece si nebudu dělat každý měsíc novou občanku. Fotografii mi uznali a popřáli mi hodně štěstí do dalšího hubnutí," svěřila se Blesk.cz Milada.

Kromě incidentu na úřadu se Miladě také stává, že ji občas nepoznají ani její známí. Když ji potkají na ulici, ani nepozdraví. "Tohle mi dodalo hodně sebevědomí, opravdu mě to začalo bavit a dbám na to, abych vše pečlivě dodržovala. Nechápu, jak jsem se mohla před tím tak cpát. Je fakt hrozně příjemné, že si musím kupovat stále menší a menší oblečení, manžel změnu uvítal také s nadšením," dodala Milada ke svému úspěšnému hubnutí.

Autor: Gabriela Mikešová