Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milada musela ztloustnout, aby otěhotněla! Teď hubne, už 40 kg dole

27. března 2012 | 11:29

Milada Šímová (28) z pořadu Jste to, co jíte trpěla morbidní obezitou, která se vyšplhala až na hrozivých 183 kilogramů. Před deseti lety byla ale hubená. Vážila kolem 70 kg a když potkala svého nynějšího manžela, chtěla otěhotnět. Jenže se jí nedařilo. "Musela jsem zpátky nabrat kila, aby se zadařilo miminko," svěřila Blesk.cz Milada.

Milada se do pořadu přihlásila s jasným záměrem. Jelikož během posledních deseti měsíců přibrala 115 kilogramů, nemohla už dál. Kila navíc jí začala vadit a chtěla radikální změnu. Při 183 kilech, 172 centimetrech a obvodu pasu 192 centimetrů trpěla tzv. morbidní obezitou.

Před deseti lety byla přitom Milada štíhlá. V osmnácti letech potkala svého budoucího manžela a byla to láska jako trám. Pár chtěl ihned miminko a už plánovali svatbu. Jenže po několika týdnech snažení se úspěch nedostavil. "Musela jsem k doktorce a podstoupit hormonální léčbu. V té době jsem dost radikálně zhubla z 90 kil, co jsem měla, jsem najednou vážila 70 kilo. Paradoxně jsem tak musela opět přibrat," řekla Milada, které se po nabrání kil zpět konečně podařilo po dvou měsících otěhotnět.

Milada se následně vdávala v šestém měsíci těhotenství a dočkala se vytouženého miminka. Narodil se jí kluk. O několik let později pak přibyly ještě další dvě děti syn a dcera. S manželem jim to stále klape. Nyní hodlají pořádně oslavit desetileté výročí. Milada si libuje, že se dá skvěle hubnout i sexem, ale musí na to být čas. "Sex je také dobrý tělocvik, ale jen když je čas," směje se Milada, která je ráda, že se po letech opět vejde do svého starého oblečení. Od natáčení pořadu totiž za tři měsíce zhubla úžasných 40 kilogramů.

"Já moc neutrácím. Hodně jsem nakupovala, když jsem byla štíhlejší a mám plno věcí ještě nenošených, takže mě těší, když se po několika měsících, co se snažím zhubnout, vejdu do starých věcí," dodává Milada.

Autor: Gabriela Mikešová