Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 16°C

Letošní léto všechno změní! Připravte se na nový román Pojízdné knihkupectví šťastných konců

28. srpna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Oblíbená autorka Rebecca Raisin, od které v lednu vyšla Pojízdná čajovna splněných snů, přichází s dalším poutavým příběhem, který potěší srdce všech romantických duší. Připravte se na nečekané emoce a sympatické postavy.

Aria ví, co od života chce. Její prioritou je život na cestě se svou nejlepší kamarádkou Rosie a milovaným knihkupectvím, které je ukryto v obytném voze. Romantika? Ta rozhodně není na jejím seznamu. Od smrti svého milovaného manžela se Aria rozhodla, že láska zůstane pouze na stránkách knih, které prodává. Jedna životní láska jí přeci stačila.

Vše se ale změní jedné noci, kdy po příliš mnoha skleničkách vína spadne z karaoke jeviště přímo do náruče Jonathana. Tento okamžik probudí část jejího já, kterou dlouho skrývala – touhu po životě a lásce.

Aria se rozhodne s přáteli vyrazit na nezapomenutelné léto do Francie a Jonathana se snaží dostat z hlavy. To se jí daří jen do okamžiku, kdy ho potká na první zastávce. Mohl by tento výlet by být tím, co navždy změní její život? Může Aria opět najít lásku a štěstí, které si zaslouží?

Pojízdné knihkupectví šťastných konců je kniha plná naděje, druhých šancí a kouzelných okamžiků, které vás přenesou do světa, kde je vše možné. Nechte se unést příběhem, který vás zahřeje u srdce a připomene, že šťastné konce nejsou jen v knihách.

Nezmeškejte tuto úžasnou novinku a připravte se na léto plné emocí a romantiky s Ariou a její dobrodružnou cestou za novým začátkem.

www.grada.cz

Autor: Grada Publishing, a.s.

O autorce: 

Rebecca Raisin je pravá knihomolka. Tato její vášeň přerostla v touhu stát se spisovatelkou. Její díla vyšla v řadě povídkových sbírek a v literárních časopisech. Dnes se soustředí na tvorbu románů pro ženy. Jediné úskalí psaní o úžasných mužích, co kromě svalů mají i mozek, je to, že se do nich člověk snadno zamiluje a zapomene, že jsou to jen literární postavy. Rebecca touží vykreslovat takové hrdiny a hrdinky, se kterými byste se rádi přátelili. Osobnosti, kterým záleží na vztazích a, co je ještě důležitější, věří na pravou lásku.

Sledovat ji můžete na Facebooku http://www.facebook.com/RebeccaRaisinAuthor a na webových stránkách rebeccaraisin.com