Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hlasujte v Proměně roku – inspirujte se příběhy a vyhrajte!

15. prosince 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Taky milujete proměny před a po? Inspirujte se skutečnými úspěchy těch, co se zbavili kil navíc a našli si cestu ke zdravému životním stylu. Vyberte si svého favorita z 10 finalistů Proměny roku, kteří pro vás zveřejnili své příběhy, dejte mu hlas a zařaďte se do slosování o skvělé ceny.

Proměna roku je o 10 soutěžících, kteří prošli významnou proměnou svého životního stylu a dosáhli skvělého výsledku. Soutěž posuzuje nejen počet shozených kil, ale zajímá se především o jednotlivé originální příběhy, které za proměnou stojí a které dokážou oslovit i ostatní a inspirovat je ke změně.

Účastníci se svěřili známé moderátorce Tereze Pergnerové s okamžiky, které pro ně byly zlomové. Co je vedlo k hubnutí? Byl to zdravotní stav nebo nepříjemná událost? Koukněte se na videa na www.promenaroku.cz a zjistíte více.

„Našel jsem sílu a odhodlání a zjistil, že nikdy není pozdě začít,“ uvádí ve svém medailonku David Ludín, který shodil neuvěřitelných 68 kg, a i ostatní vyzývá, aby změnili svůj život k lepšímu.

Další finalistka Věra Solařová řešila těžké chvíle jídlem a sladkostmi, zhoršil se jí zdravotní stav, a dokonce bojovala s vážnou nemocí. Pustila se do celkové životní změny a vypadá skvěle. Přestože je už pyšnou babičkou, cítí se po své životní proměně sebevědomě, spokojeně a také mladě.

Bojujete s cukrovkou? I Veronika bojovala, a díky proměně nejen že se zbavila cukrovky, ale i depresí. Jak získat sebevědomí a mít se konečně ráda? To se dozvíte v životním příběhu Lenky Vondrovicové. Hana Šoltésová prošla proměnou a sama se stala poradkyní, protože chce měnit životy ostatním. Tyto a mnohé další příběhy si prohlédněte zde.

Do Proměny roku 2023 se zapojilo celkem 50 účastníků, z toho do finále postoupilo 10 soutěžících, kteří si za odměnu užili speciální Beauty den. „Do parády“ si je přitom vzali hvězdný vizážista Pavel Kortan a Ruth Šariská, která obléká české celebrity. Z výsledného focení vznikly na webu profesionální a pozitivní energií nabité medailonky, prostřednictvím kterých se můžete s příběhy jednotlivých účastníků a jejich motivací blíže seznámit.

My jenom prozradíme, že žádný ze soutěžících nebyl na svou proměnu sám, celým procesem životní změny je provázeli zkušení poradci, kteří mají odborné znalosti v oblasti stravování a výživového poradenství a kteří se soutěžícím stali skutečnou oporou a parťáky na jejich životní cestě.

Ambasadorkou Proměny roku je Pauline, která si sama prošla velkou výzvou, protože po narození dcery a při velkém pracovním vytížení také zápasila s vlastní nadváhou: „K trvalé proměně by zřejmě nedošlo bez mé výživové poradkyně,“ vysvětluje Pauline a dodává: „Věřím, že každý z nás může změnit své návyky a docílit fyzické změny. A o tom Proměna roku právě je.“

Generálním partnerem projektu Proměna roku je komplexní výživový program The 1:1 Diet. Chcete se i vy osobně zapojit do příštího ročníku soutěže a zahájit svou životní proměnu? Začněte výběrem svého poradce ještě dnes a změňte svůj život doslova k nepoznání.