Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sen každé ženy? Krásná, zdravá a mladě vypadající pleť

18. prosince 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Po krásné pleti touží každá žena. Tajemstvím je důkladná a hlavně účinná péče. V posledních letech se do obliby mnoha žen dostaly pleťové oleje, a není se čemu divit! Oleje jsou to nejlepší, co můžete své pleti dopřát, protože jsou tím nepřirozenějším přípravkem pro pleť a hlavně při správném výběru jsou tím nejúčinnějším.

Dejte si pozor, co na pleť dáváte aneb jak poznat kvalitní kosmetiku?

Kůže vstřebává přes 60 % toho, co na ni ulpí. Do toho se samozřejmě počítá jak pečující, tak i dekorativní kosmetika, ale také veškeré nečistoty a bakterie. Proto je důležité si uvědomit, z čeho se skládají nejen přípravky, které na pleť nanášíme, ale také jak důkladné čištění pleti provádíme.

Kvalitní přípravky by neměly být vyráběny ze syntetických a hlavně toxických látky, které mají nejen negativní vliv na naši pleť a celkové zdraví, ale i na životní prostředí. Právě proto se objevily na trhu kosmetické pleťové oleje.

Přírodní pleťové oleje hravě strčí do kapsy všemožné hydratační krémy

Oleje jsou přírodní výroky a svou sílu čerpají z bylinek, květů a ovoce, a proto jsou velmi prospěšné i při léčbě různých kožních problémů. Pleťové oleje pokožku hloubkově vyživují, dokonale regenerují, omladí ji a zanechají ji sametově hebkou. Další obrovskou výhodou olejů je to, že nejsou založeny na vodě, ale právě na tucích, a proto se snadněji aplikují a mohou proniknout hlouběji do pleti, kde poskytují potřebnou výživu a péči.

Buďte vybíraví a volte Planthé

Jen ty nejkvalitnější oleje vám poskytne značka PLANTHÉ Laboratories. Složení olejů této značky je naprosto minimalistické, ale za to velmi účinné. V každém oleji je obsažen 100% olej, který navíc obohacen o několik přírodních léčivých látek, a proto tvoří dokonalý produkt i pro tu nejcitlivější pleť. Pleťové oleje PLANTHÉ Laboratories jsou založeny na nejnovějších výzkumech, které prokázaly výbornou účinnost na obličej s vynikající snášenlivostí a tolerancí každého typu pleti, navíc jsou dermatologicky testované. Při jejich výrobě jsou splněny veškeré etické normy a neprobíhá testování na zvířatech.

Autor: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

A jak má vypadat ta správná péče?

Správná péče o pleť by se měla skládat z několika po sobě jdoucích kroků. Pokud je budete dodržovat a provádět správně, vaše pleť se vám odmění zdravým a mladistvým vzhledem. Pleť byste měli čistit 2x denně a hlavně si před každým čištěním obličeje nejprve umýt ruce. Ranním čištěním pleti odstraníte z pórů a povrchu pleti pot a maz a připravíte ji na případné líčení. Večerním čištěním pak zbavíte pleť nejen líčidel, ale také potu, mazu, nečistot i některých bakterií, které na ní přes den ulpěly. Následná hydratace pleti je stejně důležitá jako čištění a odlíčení.

Zázrak jménem kyselina hyaluronová

S přibývajícím věkem klesá produkce kyseliny hyaluronové, což vede k dehydrataci pleti, která začne být hrubá, povadlá a objevují se první viditelné vrásky. Kyselina hyaluronová je v tomto nápomocná díky její výjimečné schopnosti vázat na sebe obrovské množství vody, čímž perfektně zhydratuje pokožku. Kůže je jemnější, vypnutá a rozzářená. Planthé Hyaluronové sérum obsahuje jedinečnou kombinaci kyseliny hyaluronové, růžové vody, extraktů zeleného čaje a chmele s blahodárným omlazujícím účinkem pro dokonalé vyplnění vrásek, vypnutí a komplexní omlazení pleti, efektivní hydrataci, vyživení a regeneraci, posílení pružnosti a ochranu pleti.