Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pecky z redakce: Vzkříšení teniskové legendy, taška od Dary nebo cestování jazykem

  • 28. srpna 2023 | 06:00

    Je tu pondělí a s ním nová várka tipů, které vám udělají radost. Tyhle pecky z redakce jsou opravdu svěží a neotřelé.

    Obujte se do legendárních tenisek, mlsejte bez výčitek, pořiďte si dokonale jednoduchý a přitom funkční kryt na bazén nebo si připijte dokonalou baronkou!

  • Křupání bez výčitek

    Hledáte ideální snack pro křupání bez výčitek? Ochutnejte Bohemia POP CHIPS! Křupavé potěšení, skvělá chuť a o 50 % méně tuku! POPované, NEsmažené. Speciální způsob přípravy tlakem a teplem, bez smažení. Pochutnejte si na odlehčené variantě slaných snacků, s delikátní chutí a nižším obsahem tuku ve srovnání s klasickým chipsem.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Sara Sandeva pro časopis Dieta: Jak to vypadalo na focení novelu? • VIDEO: Videohub/Filip Kopecký

  • Ideální osvěžení

    Zlatý Bažant Radler 0,0 % je k dostání v příchutích Citron a Grapefruit, které zaručují unikátní spojení svěžesti ovocných šťáv a nealkoholického piva. Zlatý Bažant Radler 0,0 % Grapefruit nabízí příjemně osvěžující hořkost tohoto citrusového ovoce. Kdo preferuje intenzivnější chuť, může si vychutnat Zlatý Bažant Radler 0,0 % Citron. Ten přináší svěžest čerstvého citronu, který okamžitě osvěží chuťové pohárky. Oba radlery jsou dokonalou volbou pro ty, kteří touží po výjimečném požitku bez přidaného cukru a alkoholu.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Jak poznáte dehydrataci? Tekutiny je nutné doplnit včas • VIDEO: Videohub

     

  • Bazén pod střechou

    Unikátní zastřešení Marimex Pool House Control je jedinečný doplněk bazénu, který prodlouží koupací sezónu o několik týdnů. Eliminuje tepelné ztráty a zvyšuje teplotu bazénové vody. Zároveň chrání bazénovou vodu před spadem nečistot a zabraňuje přímému působení UV záření na vodu a materiál bazénu. Montáž se obejde bez jakýchkoliv stavebních úprav. Zastřešení se snadno instaluje na většinu běžných nadzemních bazénů. Pouze se připevní na stěnu bazénu a rozvine. Zastřešení je možné otevírat, zavírat a sklápět podle potřeby. Z nadzemního bazénu snadno vytvoří krytý bazén a zabrání tak nechtěnému vniknutí dětí a zvířat do vody.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Nejkrásnější česká přírodní koupaliště • VIDEO: Videohub

  • Zpátky do školy s Rohlíkem

    S koncem léta a návratem do školního procesu si Rohlík připravil akce, které ocení v tomto finančně náročném období nejen rodiny s dětmi, ale i zákazníci nakupující mimo klasický sortiment. Největší český online supermarket totiž kombinuje nabídku kompletního sortimentu školních potřeb s prodloužením cenového zastropování speciálních dietních potravin. A k tomu přidává PREMIUM účet na měsíc zdarma. Spojením těchto tří novinek vytváří Rohlík pohodlný prostor pro nákupy a současně zůstává partnerem kvalitního stravování. To vše na pár kliknutí a s dodáním už za hodinu přímo k vašim dveřím, jak je to u Rohlíku zvykem.

  • Taška od Dary

    Fantazii se meze nekladou, obzvláště pak ve světě módy. Nová denim kabelka BAMBIbag z kolekce Denim by DARA je inspirována jak fantazií, barvami, strukturami, zážitky z cest, ale také především potřebami nás všech pro maximálně objemnou, luxusní a praktickou kabelku zároveň. Je ručně šitá z organického denimu s moderním křížovým prošíváním a se zlatými doplňky. Čtyři vyšívaná loga VERMI by DARA dodávají kabelce prémiový nádech.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Dara Rolins: O usmíření s ex Rytmusem! Bylo to dojemné! • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

  • Vzkříšení legendy

    Retro tenisky přímo z Levi’s® archivů 70. let, to je Levi’s® for Feet novinka Stryder. Inspirují se běžeckými botami a předobrazem jim byl původní model z roku 1975, který Levi’s® vystopoval až v Japonsku. Zatímco tým Levi’s® for Feet měl k dispozici marketingové materiály a fotografie těchto tenisek, původní pár nikde nebyl k nalezení. Po důkladném pátrání byl původní pár objeven na aukčním webu v Japonsku. S běžeckým logem na patě, živě oranžovým proužkem a charakteristickým štítkem Levi’s® for Feet vytvořil tento pár základ pro oživení tenisek.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Karel Dlabač

  • Stezka zdarma

    S blížícím se koncem léta a novým školním rokem vyhlašuje Stezka korunami stromů v Krkonošském národním parku speciální akci pro rodiny. V týdnu věnovaném prázdninovým dobrodružstvím (od 28. srpna do 3. září) budou mít děti do 14 let vstup na Stezku zdarma. Pozvánka na cestu za nezapomenutelnými zážitky v srdci přírody přichází těsně před jejich návratem do školních lavic. Aby si poslední volné dny co nejvíce užily, láká je tým stezky nejen na výstup korunami stromů, ale i na výlet po nedalekých přírodních krásách, respektive na den plný zážitků v okolí malebného městečka Janské Lázně.

  • Spojení talentů

    BBQ omáčka, BBQ omáčka pálivá, Čimičuri omáčka, Čipotlová omáčka a Portská omáčka. Dokonalé omáčky, které korunují každé jídlo, jsou výsledkem spolupráce Živiny s vyhlášenou restaurací Červený Jelen. Zároveň jde o první počin nového projektu Crafted for Friends. Receptury omáček spolu s týmem Živiny vytvořili renomovaní šéfkuchaři Patrik Jaroš, spolumajitel Červeného Jelena, prezident německé Bocus d‘Or a držitel michelinské hvězdy, a Marek Fichtner, executive chef Červeného Jelena se zkušenostmi z nejlepší restaurace světa Noma v Kodani a prezident české Bocus d‘Or. Delikátní omáčky, které v Červeném Jelenovi servírují k masům i zelenině, jsou nyní k dispozici všem příznivcům prvotřídní gastronomie i na domácí použití. V prodeji jsou např. v e-shopu Živiny.

  • Baronka mezi malinami

    Pálenky a ovocné speciality ze Zámecké palírny Blatná se těší velké popularitě, kterou si právem zasluhují. Mistr destilatér Václav Šitner jako by v každém druhu alkoholu nechal svůj otisk a lahve, co opouští palírnu, se tak stávají nedílnou součástí naší kultury. Nyní přichází nová příchuť, která skvěle rozšiřuje portfolio již nabízených chutí. Baronka Malina je pravou dámou, která se skvěle hodí ke každé příležitosti. Má nižší obsah alkoholu (30 %), zachovává si však zcela harmonickou chuť ovoce a tím je vhodná pro všechny, kterým vyhovuje chuťový říz ovocného destilátu. Zralé a pečlivě sbírané plody malin skvěle ladí s péčí a pílí, jakou Václav Šitner své práci věnuje. Typická malinová chuť a vůně se rozvinou ihned po prvním kontaktu s douškem této malinové krásky.

  • Dalí u vás doma

    V internetovém obchodě Samsung Art Store bude k dispozici 12 ikonických děl legendárního malíře Salvadora Dalího. Nyní si je lze zobrazit na televizoru The Frame od Samsungu. Sbírka vznikla ve spolupráci se soukromou nadací Fundació Gala-Salvador Dalí, kterou založil sám malíř s cílem šířit své umělecké, kulturní a intelektuální poselství ve Španělsku i za jeho hranicemi.

  • Cestujte jazykem

    Cestovní sezóna možná brzy skončí, ale s Ajalou se prostřednictvím jejích čokolád můžete podívat do světa plného chutí po celý rok. V nabídce této čokoládovny najdete single origin čokolády, tedy takové, které se vyrábějí z bobů vždy z jediného místa. Můžete v nich zjistit, jaké chuti do čokolády dává právě region původu, a poznáte, jak rozdílné jsou. Protože není kakao, jako kakao. S Ajalou můžete procestovat nejdůležitější světové kakaové regiony. Můžete svým jazykem projet 7 různých zemí na dvou kontinentech – Belize, Dominikánskou republiku, Haiti, Ekvádor, Madagaskar, Tanzanii a Ugandu. Někde ucítíte více květinových tónů, jinde citrusy a další terroir do čokolády propsal zase mnohem více ovoce bobulovité. Poznáte je v chutích? Zkuste si to!

  • Steven Meisel a jeho kreace

    Kampaň nese název Metamorphosis a je oslavou radostného sebevyjádření a transformativní síly křišťálů. Hvězdami kampaně jsou nadpozemská stvoření, představující řady šperků Swarowski Florere, Idyllia, Gema, Dextera a Millenia, přepracované ve fantastickém novém světle vizážistického umění McGrathové jako tropická flóra a fauna. Meisel oživuje ikonické designy šperků Swarovski ve čtyřech unikátních portrétech ztělesňujících osobitost Motýla, Papouška, Ananasu a Želvy. Každý charakter je ztělesněním radostné extravagance a podivuhodného kouzla přírody.

  • Dřevěné umění

    Máchův kraj nabízí krásné přírodní scenérie i vynikající zázemí pro letní radovánky u Máchova jezera. Víkend můžete spojit s jedinečným řezbářským sympoziem. Zahrada Památníku K. H. Máchy v Doksech je totiž vyhrazena vůni dřeva a řezbářům. Zruční řezbáři zde ukážou návštěvníkům, jak se kus hrubě tesaného dřeva mění v umělecké dílo. Sympozium je otevřené všem zájemcům. Každý den můžete umělce zastihnout mezi 9. a 17. hodinou v pilné práci a sledovat tvůrčí proces či si dokonce vyzkoušet pod jejich zkušeným vedením řezbářská dláta. V pátek 1. září v 16 hodin se k řezbářům přidá parta muzikantů z Doks. Krbové sdružení má v repertoáru folkové a středověce laděné písně a lidovky s harmonikou a ti, kdo je znají z masopustů a dokských pověstí, vědí, že se bude jednat o temperamentní hudební zážitek.

Diskuse ke článku
.