Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pecky z redakce: Auto za nákup, revoluční anti-aging produkt i cestování budoucnosti

  • 31. července 2023 | 06:00

    Pondělí jako každý týden patří výběru toho nejzajímavějšího, co přistálo v redakčních sítích, a i tentokrát tu pro vás mám zajímavý pelmel od kultury přes něco na zub až k revoluční kosmetice.

    Pojďme se tedy podívat, co všechno jsem pro vás tentokrát nachystala. Jistě vás něco z toho zaujme.

  • Auto za nákup

    Je tu léto a Rohlík je tu od toho, abyste starosti hodili za hlavu a užili si ho naplno. A ani letos nečekejte okurkovou sezonu, protože možná odjedete novým fárem! Největší český e-shop s potravinami Rohlik.cz vyhlašuje velkou letní soutěž o tři moderní a udržitelné elektromobily Škoda Enyaq. Zákazníci je mají šanci vyhrát pouze prostřednictvím svých nákupů na Rohlíku.

    A co musí zákazníci udělat, aby se zařadili do soutěže? Stačí, aby uskutečnili alespoň 5 objednávek na Rohlik.cz a automaticky budou zahrnuti do slosování o jeden ze tří vozů Škoda Enyaq. První šťastný výherce získá nové auto do svého vlastnictví, zatímco další dva vylosovaní soutěžící se mohou těšit na roční zapůjčení vozů. Soutěž probíhá od 30. června 2023 do 31. srpna 2023. Slosování výherců se uskuteční v prvním týdnu v září. Všechny informace na webu rohlik.cz.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Škoda Auto

  • Mlsání bez výčitek

    Hledáte ideální snack pro křupání bez výčitek? Ochutnejte Bohemia čočkové chipsy! Křupavé potěšení, které vás navíc potěší i skvělou chutí. A co je na nich to nejskvělejší? Představte si, že oproti běžným brambůrkům mají o 40 % méně tuku! Chipsy jsou vyrobeny z čočky s vysokým obsahem vlákniny, mají unikátní tvar a můžete si vybrat z oblíbených příchutí paprika nebo zakysaná smetana s cibulkou. Pochutnejte si na odlehčené variantě slaných snacků se skvělou chutí a méně tuku od Bohemia!

    Podívejte se na video:

  • Pleť jako nová

    Unikátní přikládací omlazující maska Essenté obsahuje fytokmenové buňky ze vzácné švýcarské odrůdy jablek, jejichž účinky ještě doplňuje kyselina hyaluronová, která intenzivně váže vodu, a tím zlepšuje pružnost pokožky. Napuštěná maska z netkané textilie je tak opravdu revoluční anti-aging produkt. Pleť je ihned po první aplikaci masky pevná, hladká a působí jako znovuzrozená.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Miluška Bittnerová: Když žádné sebevědomí nemám, nemohu ho dceři předat. Snad to zvládne její otec

  • Znovuzrození Maxima Havlíčka

    Dne 1. 8. 2023 od 18.00 v Galerii 1 ve Štěpánské ulici v Praze začíná výstava s názvem RESURRECTION česko-amerického malíře Maxima Havlíčka, který tvoří pod svým uměleckým jménem MAXIM. Zde veřejnosti poprvé představí nejnovější obrazy. Součástí výstavy bude videomapping na speciální obraz Ploom, zvukový podkres je od skladatele Karla Havlíčka, Maximova dvojčete. Ten se postará také o živý hudební doprovod v průběhu vernisáže, která se koná 1. srpna od 18 hodin. Prodejní výstavu Resurrection bude možné navštívit až do 26. srpna. Těšit se můžete na vyzkoušení unikátního zařízení Ploom X. Vstup je zdarma.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Frida Kahlo: Nekonvenční žena, bisexuálka a malířka, která vtiskla životní bolest do unikátních obrazů • VIDEO: Videohub

  • Krásný čas

    Společnost Swarovski přináší do své kolekce luxusních hodinek pro sezonu podzim/zima 2023 novou výraznou řadu stylů, aby čas utíkal krásněji. Hodinky Crystalline Wonder a Crystal Rock Oval, které zdobí záplava křišťálů, kombinují moderní styl s vytříbeným savoir-faire. Hodinky tak vynikají výjimečným kouzlem a poutavou krásou. Společným rysem hodinek pro sezonu podzim/zima 2023 je výrazné použití drobných křišťálů. Když se spojí na číselníku nebo na náramku, působí efekt přitahující světlo vskutku úžasně a nadčasově. Pro ty, kteří chtějí pozvednout svůj osobní styl, je tato kolekce plná radostné extravagance jako stvořená.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Ester Geislerová: Já ležela na JIPce a rodina popíjela šampaňské • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

     

  • Koncert na zámku

    Romantické prostředí zámku Dobříš se od 10. do 13. srpna 2023 stane dějištěm třetího ročníku unikátního hudebního festivalu s originálním programem pro širokou veřejnost. Celovečerní koncertní projekty doprovodí exkluzivní výstava historických evropských houslí a také dopolední víkendový program s pohádkovými představeními pro celou rodinu. Za dramaturgií festivalu stojí opět houslový virtuos Jaroslav Svěcený a herečka Dejvického divadla Zdeňka Žádníková Volencová. Vstupenky jsou k prodeji on-line přes portál Goout.net nebo na pokladně zámku Dobříš.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Zdeňka Žádníková: Moje děti je rozhodně lepší život než šatit • VIDEO: Linda Štrobachová

  • Portské v novém kabátku

    Portská vína se těší celosvětové oblibě. Rodina Symingtonových má za sebou se svou značkou Graham’s již více než dvousetletou tradici a její portská patří mezi nejuznávanější vína svého druhu. Nyní se rozrůstá hned o dvě novinky v podobě blendů, které byly vytvořeny speciálním inovátorským postupem, aby byly skvělými bázemi pro míchané drinky. Červená i bílá varianta potěší každého milovníka tohoto silného vína.

  • Bez uhlíkové stopy

    Motto řetězce hostelů a&o zní: „Cestovat může každý.“ Od svého založení v roce 2000 se a&o důrazem na udržitelnost zasazuje o to, aby radost z cestování a poznávání jiných kultur a míst mohli zažívat lidé i v budoucnosti. V současnosti provozuje 40 hostelů ve 25 evropských městech, bere boj proti změně klimatu vážně a do roku 2025 se stane vůbec prvním hostelovým řetězcem v Evropě s nulovou uhlíkovou bilancí.

  • Lepší trávení

    Věděli jste, že hořké potraviny mnohem rychleji vylučují nestrávené zbytky než ovoce a zelenina? Proto by se měly objevit na talíři každý den, především ve chvíli, kdy se snažíte srazit nějaké to kilo dolů nebo se chcete jednoduše cítit fit. Hořčiny pozitivně působí na žaludek, trávení a jejich výrazná chuť navíc snižuje touhu po sladkém. Pocit pohody po jídle dokážou zajistit například Švédské kapky od Dr. Theisse. Směs ze 14 bylin podpoří trávení, a navíc zabrání přejedení. Obsahují zmiňované zdroje hořčin, které spouští tok trávicích šťáv v ústech, žaludku, slinivce a játrech.

  • Houbáci

    Na konci července vyjde v on-line nakladatelství Pointa druhý díl pohádkových příběhů houbových skřítků Houbáků. Kniha s názvem Houbáci a jiné lesní bytosti nabízí nejen poutavé příběhy, ve kterých houboví skřítci pomáhají ostatním lesním bytostem, ale obsahuje také kartičky na hru Houbeso a návod na kloboučkový tanec. Autorkou knížky určené pro děti i jejich rodiče je Zuzana Froňková, která již v loňském roce vydala první díl příběhů houbových skřítků s názvem Houbáci – Pro děti, co mají pod kloboukem také v nakladatelství Pointa.

Diskuse ke článku
.