Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

První erotické pomůcky na světě vyrobené z odpadu z moře! Ekologové jásají, co vy na to?

26. března 2023 | 06:00

Plasty dneska vládnou světu a bohužel jsou také jedním z největších ekologických problémů. Ekologové tak denně řeší otázku, kam s plastem, který znečišťuje naši planetu. Recyklace plastu se zařadila již do mnoha různých průmyslových odvětví, a jak se ukázalo, nachází své uplatnění i v tom erotickém.

Erotické hračky z plastu se vyrábí už dlouho a v podstatě jsou těmi nejoblíbenějšími. Plast se dá totiž zpracovat tak, že svou texturou dokáže dokonale suplovat lidskou kůži. Velká společnost ze Skandinávie, která se zaměřuje na intimní pomůcky, se jmenuje Sinful a uvedla na trh první udržitelnou kolekci erotických pomůcek na světě vyrobenou z upcyklovaného plastu původně znečišťujícího oceán.

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

Spojily se dvě společnosti s jednou vznešenou společnou filozofií – a tou je ekologie. #tide ocean material® je společnost, která zbavuje oceán plastů, čistí ho a zpracovává tak, aby byl znovu použitelný. Sinful se s nimi spojil, protože chtěl spojit potěšení s ekologií, a tak vznikla řada ohhcean® od Sinful. „Celý náš tým tak dlouho a tvrdě pracoval na tom, abychom mohli světu nabídnout produkt, který kombinuje potěšení s plasty vázanými na oceán. Byl to dlouhý proces, ale tohle je teprve začátek,“ prohlásila Mathilde Mackowski, spoluzakladatelka Sinful.

Nová série ohhcean nabízí tři sexuální hračky vyrobené z plastového odpadu z oceánu, které jsou potaženy tenkou vrstvou hedvábně měkkého silikonu. Tyto tři produkty jsou klasikou – účinná kouzelná hůlka, luxusní vibrátor bodu G a výkonný tělový vibrátor, který dokáže rozvibrovat jakoukoli část těla. Všechny tři jsou plně dobíjecí, mají sedm vibračních programů a nakonec jsou zabaleny v ekologicky šetrném obalu.