Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěřitelné: Za úchylné oblečky svých psů zaplatila milion

5. března 2014 | 11:26

Ne nebojte se, pejsci netrpí žádnými zákeřnými nemocemi. Britka Emmie Stevensová se zkrátka rozhodla svých devět psů pořádně rozmazlovat a hýčkat je vším, co si pravidelně dopřává nejedna z nás.

Móda už dávno nepatří jen lidem, pronikla i do světa zvířat. Emmie Stevensová o tom ví své. Za oblečení pro své psí miláčky utrácí nemalé peníze. Bailey, Bambi, Purdy, Doodles, Dolly, Muffin, Sparkle, Pixi a Nelly si užívají svoji vlastní šatnu, která skýtá víc než pět set psích oblečků do každého počasí. Ať už se jedná o roztomilé šatičky, sportovní bundu nebo maškarní kostýmy, každý pejsek má pořádnou garderobu, kterou by mu mohla závidět nejedna žena. Samozřejmostí jsou i stylové domečky a misky se jmény psích miláčků.

Emmie ale dopřává svým chlupáčům i zkrášlovací procedury. Kadeřník pejskům pravidelně dobarvuje a stříhá chlupy a samozřejmostí je i bezchybná manikúra. Není divu, že náklady na obstarání celé smečky vyjdou Emmie až na 700 liber měsíčně.

Těžko říct, zda si pejsci tuto pozornost užívají. Společnost se často na oblečené psy dívá s despektem. Nic to ale nemění na faktu, že i u nás již sežene širokou nabídku slušivých oblečků, které jsou kvalitou i cenou srovnatelné s oblečením pro lidi. I v oblasti služeb nejsme za Londýnem pozadu. Psům můžete kromě špičkových kadeřníků dopřát i výše zmíněnou manikúru nebo například lázeňské procedury. 

Prohlédněte si, jaké oblečky Britka psům oblékla:

Autor: Kristýna Dolejšová