Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Noc Brada Pitta před Oscary? Uklízel psí hovínko v ložnici!

4. března 2014 | 11:30

Hollywoodskými kuloáry koluje názor, že jakmile se někde objeví dokonalý pár Angelina Jolie a Brad Pitt, připadají si všichni o něco podřadnější a méněcennější. I takoví "nadlidi" jako Brangelina musí ale občas dělat úplně obyčejné věci, nebojte se.

Přestože se charismatickému a všemi milovanému Bradovi Oscar za herecký výkon stále vyhýbá, letos se herec své zlaté sošky dočkal, i když ne tak, jak by si představoval. Oscara totiž obdržel za film 12 let v řetězech, na kterém se podílel jako jeden z producentů.

"Chtěl bych vám všem moc poděkovat. Děkuji za tuhle neuvěřitelnou poctu, kterou jste dnes vyjádřili našemu filmu. Troufám si mluvit za všechny, co stojí za mnou, že to byla doslova čest, podílet se na Solomonově příběhu. A my všichni tady dnes můžeme stát jenom díky muži, který nás k tomuto úžasnému počinu přizval. a tím je Steve McQueen.", vyjádřil Pitt obdiv režisérovi ve své děkovné řeči.

Brad Pitt se konečně dočkal zlaté sošky Oscara. Jen možná trošku jinak, než by si představoval.
Autor: profimedia.cz

Nebyl by to ale Brad, kdyby si na pódiu také trošku nezavtipkoval. Na adresu zlaté sošky prohlásil, že nikdy nečekal, že by ji skutečně mohl získat a nemá tudíž nejmenší ponětí, kam si ji doma postaví.

Na otázku, co dělal dnes před tím, než vyrazil na Oscary pak oznámil, že musel uklidit hovínko po svém psovi. Publikum na to samozřejmě reagovalo smíchem, takže se Pitt rozhodl ještě přidat, že tuto nelibou činnost vykonával ve své ložnici.

To je mnohem méně luxusní, než bychom od muže z páru, který byl opět ozdobou letošních Oscarů, čekali. Každopádně ale musíme opět závidět Angelině. S tímhle mužem se zřejmě nikdy nudit nezačne.

Autor: brig