Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Žena utratila 610 tisíc za to, aby vypadala jako Pamela Anderson: K dokonalosti jí chybí už jen tetování

6. září 2013 | 11:06

Carolyn Anderson se stala doslova posedlá svou slavnou jmenovkyní Pamelou Anderson a její obdiv k seriálové plavčici dospěl tak daleko, že mladá žena utratila více jak 610 tisíc korun, aby se v ní přetvořila. K dokonalosti jí podle jejích slov chybí už jen tetování ostnatého drátu.

Během posledních čtyř let se Carolyne proměnila ve věrnou kopii plastové Pamely Anderson a neváhala kvůli tomu podstoupit plastickou operaci, zvětšení prsou a rtů nebo časté návštěvy solárií a samoopalovací nástřiky, aby dosáhla plážového bronzového odstínu kůže. Na svém vzhledu si dokonce založila kariéru a pod značkou Scouse Pammie prodává trička, plakáty a kalendáře.

Carolyne Anderson se stala věrnou kopií svého idolu, blonďaté silikonové herečky Pamely Anderson.
Autor: www.Facebook.com
Dokonalá proměna

„Vlasy si barvím od 12ti, nechala jsem si tedy udělat plné rty a začala jsem pracovat na zbytku. Protože mám hnědé oči, nosím každý den modré kontaktní čočky,“ říká Carolyne a vypráví, že poprvé jí někdo řekl, že vypadá jako Pamela, když jí bylo 14 let. „Byla jsem polichocena, že si to někdo myslí, protože ona je nejznámější blondýnka na světě a já jsem jí milovala. Měla jsem o ní knížku, sledovala jsem Pobřežní hlídku a opravdu jsem začala chtít být jako ona.“

Život je dřina

Plastiky nejsou všechno a tak se musí Carolyne dennodenně snažit aby se svému idolu podobala co nejvíce. „Kromě udržování bronzové pleti musím každý půlrok chodit na botox rtů a bělení zubů, každý měsíc si nechávám aplikovat umělé řasy. Každý den pak chodím do posilovky a běhat, abych vypadala dobře v červených plavkách,“ směje se při výčtu svých „povinností“ Carolyne.

Carolyne Anderson se stala věrnou kopií svého idolu, blonďaté silikonové herečky Pamely Anderson.
Autor: www.Facebook.com
Její transformace v Pamelu ale nebyla bez problémů, první silikonové implantáty, které si nechala voperovat, po půl roce praskly a tehdy jedenadvacetiletá  žena musela na operaci znovu. „Budu muset ještě na další operaci prsou, protože Pamela je má  mnohem větší než já. Ale musím opatrně, nechci pokoušet osud“ říká Carolyne a přiznává, že je svou transformací trochu posedlá. K dokonalosti jí podle jejích slov chybí už jen věrná kopie tetování.