Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pro silné žaludky: Nejpodivnější stvoření showbyznysu!

12. prosince 2013 | 14:30

Amanda Lepore je americká zpěvačka a herečka, ale především nejslavnější transsexuál. Po nespočetně plastických operacích bylo tohle stvoření "korunováno" na nejšílenější v celém showbyzbysu.

Z Armanda Amandou

Ve svých 11 letech si malý Armand uvědomil, že je uvězněn v mužském těle a touží se stát ženou. Ve svých sedmnácti odstartoval sérii plastických operací a oficiálně se stal Amandou.

Despotický manžel

Zpočátku byla Amanda krásná žena, která se provdala za bohatého muže. Pohádkový scénář se však nekonal. Despotický manžel začal Amandu psychicky i fyzicky týrat.

Po roce sebrala Amanda zbytek sil a utekla od manžela do New Yorku, kde se začala živit jako barová tanečnice a striptérka. V 90. letech podstoupila spoustu plastických operací a z krásné ženy se proměnila na děsivé monstrum.

Krásná příšera

I přes bizarní vzhled se stala modelkou a múzou mnoha slavných umělců a dodnes patří mezi nejfotografovanější celebrity světa.

Amandinou nejlepší přítelkyní je už léta silikonová kráska Pamela Anderson. Co asi holky společně společně probírají? Že by plastiky?