Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladík se proměňuje v Supermana: Za plastické operace utratil statisíce!

9. září 2013 | 14:00

Mladý Filipínec už podstoupil 17 plastických operací, které mu mají zajistit maximální podobnost s létajícím hrdinou Supermanem. Za svou posedlost utrácí tisíce dolarů a s proměnou chce dále pokračovat.

Herbert Chavez miluje Supermana od svých 3 let. Všechno to začalo kreslenou pohádkou, kterou tehdy malý Herbert pravidelně sledoval. Postupem času nechtěl koukat na nic jiného a jeho záliby se prudce sjednotily.

Nejoblíbenějším představitelem superhrdiny byl pro Herberta americký herec Christopher Reeve, jehož fotky jsou předlohou pro mladíkovu přeměnu. První operaci podstoupil v roce 1998 a jednalo se o úpravu nosu. Potom přišlo na řadu rozšíření brady, zvětšení rtů, bělení kůže, břišní implantáty a řada dalších estetických úprav. Implantáty v jeho pozadí jsou poslední chirurgickým přírůstkem. 

Odborníci tvrdí, že je Herbert duševně nemocný, on je však zarytě přesvědčen o tom, že je pouze vášnivý fanoušek úžasného superhrdiny. Jeho dům je celý vyzdoben "supermanovskými" plakáty, suvenýry, figurkami i nábykem.

Při otázce, který film se Supermanem je jeho nejoblíbenější, odpovídá, že samozřejmě všechny. A ten nejnovější okomentoval slovy: "Naprosto vzrušující!"

Herbertovu "úchylku" využívají dnes charitativní organizace, které ho zadarmo najímají na "supermanovskou šou" pro nemocné a osamocené děti. Mladíkovo pobláznění je tak alespoň užitečné.

...
Autor: profimedia.cz