Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Módní show Top Secret: Sado maso, krásná těla a v hlavní roli bradavka

Video se připravuje ...
Video z módní přehlídky Top Secret
VIDEO: Adam Balažovič
29. srpna 2013 | 11:00

Úterní přehlídka s názvem Top Secret přilákala návštěvníky do pražského hotelu Hilton. Na pódiu se procházely krásné, spoře oděné modelky s luxusními postavami. Ale vidění bylo víc, než jen spodní prádlo.

Přehlídku zahájila kyprá Ewa Farna, která hned na začátku akci okomentovala slovy: "Jsem ráda, že jsem sem byla pozvaná. Je totiž vidět, že organizátoři mají smysl pro kontrasty," rozesmála sál zpěvačka.

Když se totiž procházela mezi vychrtlými modelkami, vystavovala na odiv svá silnější stehna. I přesto, že neměla postavu jako dámy ve spodním prádle, svého úkolu se zhostila dokonale a i přesto, že mnozí její postavu kritizují, si myslíme, že jí to velmi slušelo.

Moderátorem večera byl Leoš Mareš, který skvěle vyplnil mezery mezi měnícími se scénami, vtipkoval a bavil diváky. Leoš je zkrátka sázka na jistotu.

Perly na mole

Exkluzivní módní show s názvem Top Secret 2013 byla vyprodána do posledního místečka a diváci naplnili celou kapacitu kongresového sálu hotelu Hilton. Potlesk sklidily nejkrásnější modelky z ČR a Slovenska. Mezi nimi byly například i Aneta Vignerová či Tereza Chlebovská.

Modelky předvedly luxusní spodní prádlo
Autor: Mária Rušinová

K vidění bylo více jak 80 modelů inspirovaných rockem, hazardem, rychlými auty, ale také romantickými sny i ženskými profesemi. Některé modely z punkové scény místy připomínaly spíše erotické sado maso oblečky.

Podívejte se do naší fotogalerie na krásné modelky a pusťte si video. K vidění totiž nebyly jen diamanty poseté spodní prádlo, ale i luxusní zadečky a dekolty krásných žen.

Bradavka večera

O největší pozdvižení večera se ale nepostarala modelka, která hned na začátku přehlídky spadla na všechny čtyři, ale modelka a přítelkyně Leoše Mareše, Petra Faltýnová. Zřejmě totiž nabyla pocitu, že musí ukázal víc, než dámy na mole a pod průhledné šaty neoblékla podprsenku. Takže když se jako jedna z mála objevila před novináři, všem zůstala ústa dokořán. Pohled na silikonovou krásku, která vystupovala naprosto suverénně, všem naprosto vyrazil dech.

Petra Faltýnová svými odhalenými bradavkami už nikoho nenadchla
Autor: Mária Rušinová

Autor: Eva Dvořáková