Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Topmodelka Pavlína Němcová: Modelkou jsem nikdy být nechtěla!

Video se připravuje ...
Pavlínu tentokrát doprovázel syn Alain, který mamince jakoby z oka vypadl.
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
9. září 2013 | 10:00

Krásná, štíhlá, úspěšná. Pavlína Němcová (40) mezi mladičkými "konkurentkami" doslova zářila. A i když už svým věkem patří do "modelingovského" důchodu, rozhodně nezahálí. Prozradila nám, jak se jí žije v Paříži, i co nového chystá. A navíc i to, čím vlastně chtěla být. Budete překvapeni.

Jedna z celosvětově nejúspěšnějších modelek českého původu samozřejmě nemohla na finále prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2013 chybět. Vždyť sama se právě díky ní dostala až na modelingový Olymp. V roce 1995 totiž Pavlína Němcová ve svých sedmnácti letech českou soutěž vyhrála. Záhy odjela do "hlavního města módy" italského Milána a zrodila se hvězda.

Kráska, která nedávno oslavila své čtyřicáté narozeniny, teď střídavě žije mezi Paříží a Prahou. A i když má prý romantická metropole své nepopiratelné kouzlo, na Česko nedá dopustit.

"Samozřejmě, že se mi víc líbí v Praze. Tady jsem vyrostla, mám tu rodinu, mám tu veškeré své kořeny, prostě všechno, co mě sem táhne," prozradila mi Pavlína, kterou tentokrát doprovázel i pohledný syn Alain (22).

Pavlína Němcová v rudých šatech Louis Vuitton, které jí v létě přítel koupil na dovolené v Itálii.
Autor: Foto Blesk - Roman Souček
A protože se říká, že Francouzsky jsou vždy dokonalé a chic, chtěla jsem vědět, v čem tkví jejich kouzlo. "Francouzské ženy mají dar umět udělat se krásnými za každých okolností. Takže i ženy, které nejsou přirozeně hezké, ze sebe dokáží udělat dámu," vysvětlila mi Pavlína.

Zajímavé je, že jako malá nikdy po světě modelingu netoužila. "Modelkou jsem nikdy být nechtěla. Přišla jsem k tomu, jak se říká, jako "slepý k houslím". Ale jsem za to strašně vděčná. Modeling mi umožnil vidět svět, poznat spoustu lidí. Naučil mě mnohému, mimo jiné i určité pokoře ke všemu, co se vám v životě přihodí, co vás potká," svěřila se mi Pavlína.

Vždycky se prý chtěla stát herečkou. A to se jí teď vyplnilo. Právě natáčí seriál z prostředí rodičů a dětí, který je však zatím určený jen pro americký trh. Ztvárňuje v něm matku hlavního hrdiny. "Je to opravdu seriál ze života. Ukazuje všechna ta trápení dnešních dětí, problémy rodiných vztahů, velké rozvodovosti, i následky, které si pak děti odnášejí do života."

Video se připravuje ...