Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zkopírujte hvězdný styl: Buďte jako Heidi Klum, která miluje maxi šaty

23. srpna 2013 | 06:00

Dlouhé šaty nesluší jen vysokým a štíhlým ženám, ale i těm s kypřejšími tvary. Dokáží totiž schovat nejeden nedostatek a navíc jsou vzdušné a stylové. Maxi šaty si oblíbila i modelka Heidi Klum, která jich má pořádnou sbírku. Inspirujte se jejím stylem.

Šaty až na zem už dávno nejsou jen záležitostí noblesních plesů. Sehnat je můžete v několika střizích a nespočetně barvách. Zkrátka každá z nás si najde takové, které jí padnou do oka.

Navíc se hodí na pláž, do města i na na večeři. Stačí jen na danou příležitost zvolit ty správné doplňky a máte vyhráno.



Černobílá elegance

...
Autor: archiv firem, profimedia.cz
Topmodelka Heidi Klum si vyrazila do města na kávu v pruhovaných maxi šatech, ke kterým zvolila koženou bundičku a pohodlné žabky. O několik dní později se objevila v černých šatech se špagetovými ramínky. Z jejího výrazu v tváří lze jednoduše rozpoznat, jak pohodlně se ve vzdušných šatech cítí. Přidejte originální šperky a sluneční brýle a hvězdný styl je na světě.

Stylové etno

...
Autor: archiv firem, profimedia.cz
Heidi vyrazila na procházkou i se svou dcerou Lou, a jak jinak než v dlouhých šatech. Tentokrát z přecpané skříně vytáhla trendy indiánské kousky, ke kterým nazula opět žabky. Oblíbila si také batikovaný vzor, ve kterém se v osobním volnu objevuje velmi často. V obou případech nezapomněla na sluneční brýle, které dodávají celému outfitu letní nádech. Třešničkou na dortu jsou peříčkové doplňky a rudý lak, které z vás udělají pravou bohémku.

Všude samé vzory

Topmodelka Heidi Klum si zamilovala maxi šaty. Vlastní jich několik desítek a ukazuje se v nich téměř denně.
Autor: archiv firem, profimedia.cz
Zvířecí, květované i geometrické miluje Heidi také. Nejvíce se je zamilovala v období těhotenství, kdy pomocí vzorů maskovala rostoucí bříško. Nejvíce obdivujeme, že Heidi dává na odiv svou přirozenou krásu. Netopí se v nánosech make-upu ani netrápí svá chodidla na vysokých podpatcích. Je zkrátka sama sebou a to z ní dělá jednu z nejkrásnějších žen světa.

Vybrané produkty a jejich ceny naleznete v naší galerii.