Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přehlídka sexy výstřihů a rafinovaných rozparků na MTV Music Awards

  • Nejkrásnější róby ze slavnostního večera k příležitosti udílení cen MTV Video Music Awards.
    27. srpna 2013 | 06:00

    Včera jsme vám ukázali, kterým hudebním hvězdám se jejich outfit nevydařil. Naštěstí bylo více těch, které svým vytříbeným stylem oslňovaly všechny kolem. U slavných žen ten večer vedly výstřihy a rozparky, samozřejmě pod heslem: rafinovaně sexy.

  • Taylor Swift (23)

    ...
    Autor: Reuters
    Americká country zpěvačka je jednou z největších hudebních hvězd současnosti. V počtu vyprodaných živých show už přeskočila Madonnu a Britney Spears. Z předávání hudebních cen MTV si odnesla sošku za výhru v kategorii Nejlepší ženské video. Neoficiální výhrou je její tmavě modrá róba, vlasy alá 20. léta a dokonalý make-up. Tleskáme.
  • Selena Gomez (21)

    ...
    Autor: ČTK
    Americká zpěvačka od rozchodu s "plyboyem" Justinem Bieberem jen kvete. Na každé společenské akci je hvězdou večera a výjimkou nebyl ani gala večer předávání hudebních cen MTV. Barvu šatů zvolila stejnou jako její kolegyně a kamarádka Taylor Swift. Ovšem řešení šatů nám vzalo dech. Róba byla téměř celá "rozpáraná" a ozdobena geniálními detaily. Palec nahoru dáváme také za poloprůhledné střevíčky. Selena se navíc stala vítězkou v kategorii Nejlepší popové video. Když se daří, tak se daří.
  • Rita Ora (22)

    ...
    Autor: Reuters
    Britská zpěvačka a textařka na sebe strhla veškerou pozornost díky své pompézní robě. Dvoumetrová vlečka z peří se totiž nedala přehlédnout. Málokomu by extravagantní a odvážný model prošel, ale v případě Rity je to v pořádku. Tento večer sice žádnou cenu nezískala, ale pro nás je výherkyní kategorie Nejoriginálnější outfit.
  • Ciara (27)

    ...
    Autor: Epa
    RnB zpěvačka byla tento večer jednou z nejkrásnějších zúčastněných žen. Model oblečená-neoblečená byl dotažený do posledního detailu a výsledek byl skvostný. Čokoládová kráska to prostě vychytala. Bravo!
  • Ashanti (32)

    ...
    Autor: Epa
    Další čokoládová kráska, která svojí róbou všem vyrazila dech. Peprmintové šaty se svůdným rozparkem a "výkusem" na boku byly trefou do černého. Zlaté doplňky skvěle pasují ke zpěvaččině snědé pleti.
  • Ellie Goulding (26)

    ...
    Autor: ČTK
    Anglická zpěvačka je nejen talentovaná v oblasti hudby, ale také v oblasti módy. Její punkovo-elegantní róba je naprosto bezchybná. Nevýhodou okovaných šatů je, že zpěvačku za celý večer nikdo neobjal, protože by se napíchl na ostré "bodáky". Jediné, co bychom Ellie vyčetli, jsou vlasy, které by si zasloužily pečlivější styling.
  • Melanie Iglesias (26)

    ...
    Autor: Epa
    Americká modelka a herečka ukončuje "sedmičku" nejkrásnějších rób slavnostního večera. V odvážných fuchsiových šatech se vyjímala její dokonalá postava a opálená pleť. Něžné střevíčky byly skvělou volbou, stejně jako zlatý náhrdelník a prstýnky.

Diskuse ke článku
.