Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Mladičké modelky ovládnou Pražský hrad! Rozdýchá to prezident?

3. září 2013 | 16:32

Už ve středu večer zaplaví nezletilé krásky z Čech i Slovenska nádherný Španělský sál Pražského hradu. Šestnáct finalistek prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2013 bude bojovat o možnost reprezentovat svou zemi na světovém finále v Číně.

Soutěž Elite Model Look je největší modelingovou soutěží na světě, do které se každým rokem přihlásí přes 400.000 dívek z více než 60 zemí. Jen za Česko a Slovensko vybírali letos porotci z více než 8.000 dívek. Do finále však mohlo postoupit jen 16 těch nejlepších z nejlepších.

O budoucích modelkách bude rozhodovat porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií a zahraničních modelingových agentů. Čestnou předsedkyní poroty 22. ročníku soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se pak stala světová topmodelka Daniela Peštová.

Čestnou předsedkyní poroty 22. ročníku soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se stala světová topmodelka Daniela Peštová.
Autor: Schwarzkopf Elite Model Look
V porotě dále zasedne například česká topmodelka a ambasadorka soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2013 Taťána Kuchařová, prezident sítě Elite Model Management Vick Mihaci či ředitel soutěže Sáša Jány, který o soutěži říká: „Jsem velmi potěšen stoupajícím zájmem mladých slečen o  soutěž Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR. Věřím, že dívky, které zvítězí ve Španělském sále, budou úspěšně reprezentovat obě země i na světovém finále v čínském Shenzenu, které se uskuteční v listopadu“.

Mareš chybět nemůže

Jedním z hudebních hostů slavnostního večera bude skladatel, zpěvák a herec Ondřej Brzobohatý. Finálovým večerem bude i tento rok provázet moderátor Leoš Mareš. Jestlipak ho přijde "zkontrolovat" i jeho partnerka Petra Faltýnová?

PMezi pozvanými hosty budou například topmodelka Pavlína Němcová.
Autor: Schwarzkopf Elite Model Look
Mezi pozvanými hosty budou například  topmodelka Pavlína Němcová či Kateřina Sokolová za Elite Prague a také zástupci českého a slovenského módního průmyslu a showbyznysu.

„Jsem poctěn, že finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR se může opět konat v jedinečném prostředí Španělského sálu Pražského hradu. Doufám, že česká a slovenská krása a spojení tohoto prostoru s kolekcemi jako Vivienne Westwood či Acne Studios budou exkluzivním módním zážitkem“, dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

Světové topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava se pak přítomným představí v modelech slavných francouzských návrhářů. Známými tvářemi, které na sebe tyto modely obléknou, budou například ambasadorka projektu Schwarzkopf Elite Model Look SR 2013 Michaela Kocianová, česká vítězka světového finále EML 2006 Denisa Dvořáková, Karolína Mrozková, slovenská vítězka světového finále EML 2003 Denisa Dvončová, Michaela Hlaváčková a další.