Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší český koláč 2013: Karlovarský kraj si vystačí s oplatkami, koláče se tu nepečou?

Upečte ho, vyfoťte, připojte recept a přihlaste se do velké letní soutěže Blesku pro ženy. Vyhrát 30 000 Kč může třeba právě ten váš!
26. června 2013 | 16:55

Recepty na nejlepší koláče v unikátní soutěži Nejlepší český koláč na stránkách soutěže přibývají. Desítky hospodyněk se chtějí pochlubit svým oblíbeným receptem. Středočeši v počtu přihlášených vedou, Plzeňáci, Pražáci a Vysočina jim šlapou na paty. Karlovarský kraj ale zřejmě zaspal! Nepřihlásili zatím ani jediný recept.

V některých krajích jako by se koláče snad ani nepekly. Nejhůř jsou na tom zástupci Karlovarska. Tady zatím o titul Nejlepší český koláč 2013 nebojuje nikdo! A téměř prázdnotou zeje i kraj Jihočeský a Olomoucký. Naopak nejvíc je receptů ze Středočeského kraje. Chcete snad nechat tyhle soutěžící tak snadno získat titul nejlepšího koláče Česka? Nebo přihlásíte i své sladké pochoutky a připravíte konkurenci ještě perné chvilky?

Prvních 180 přihlášených dostane dárek!

Máte v šuplíku generacemi ověřený rodinný recept? Jste pyšní na tradiční koláč svého kraje a chcete se pochlubit? Upečte ho, vyfoťte, připojte recept a přihlaste se do velké letní soutěže Blesku pro ženy. Zvítězit může třeba právě ten váš! Prvních 180 přihlášených se navíc může těšit na praktický dárek.

Koláč
Autor: Shutterstock.com
Všechny schválené recepty pak postupují do internetového hlasování, kde budou soupeřit o hlasy čtenářů a milovníků vynikajících moučníků. Krajští finalisté s nejvyšším počtem internetových hlasů pak postoupí do celorepublikového finále, ve kterém svůj recept představí naživo. Upečené koláče bude hodnotit hvězdná porota, složená z odborníků a celebrit, pro které je vaření denním chlebem. Patrony soutěže je herečka Markéta Hrubešová a moderátor Zbyněk Merunka.

Jak přihlásit svůj koláč a soutěžit o 75 000 korun?

Zaregistrujete se na internetových stránkách www.nejlepsikolac.cz. Pokud již registraci „Můj Ringier“ máte, můžete jí pro účast v soutěži použít. Na stránkách soutěže pak vyplníte přihlášku do soutěže a vložíte recept s fotkou svého oblíbeného koláče, kterým se chcete pochlubit.

Podrobné informace, pravidla soutěže, přihlášené recepty i tipy a triky pro úspěšné pečení naleznete na internetových stránkách soutěže www.ceskykolac.cz.

Najdete nás i na Facebooku
http://www.facebook.com/NejlepsiCeskyKolac