Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Proč muži milují červené rty? Evokují jim vagínu!

15. února 2013 | 12:00

Červená barva pro muže v jejich podvědomí znamená sex a také vášeň. Rudé rty v nich pak evukují plodnost a jejich pudy jsou nastartovány naplno.

Rudé rty=vzrušení
Podle newyorských psychologů se jedná o dědičnou dispozici po předcích.  Například samice primátů nastavují červené části svého těla a lákají na ně samce ke kopulaci. Stejně tak to funguje u dnešních mužů, pokud jim nastavíte červené, prokrvené rty, pak se v jejich mozku sepne informace, že jste vzrušená a že se tedy může jít na věc.

Rudé rty je třeba líčit pečlivě.
Autor: profimedia.cz
Rty jsou nejerotičtější část těla
Myslela jste, že muži koukají ženám na prsa nebo na zadek? Ani náhodou. Nejvíce je přitahují právě naše ústa. Podle nejnovějších studií je prokázáno, že pro muže jsou rty opravdu na ženě tím nejerotičtějším. Ještě přitažlivější jsou pro muže rty, namalované červenou rtěnkou. Vědci tak zjistili, že muži se na prvním setkání na rtech zastaví na 10 vteřin, což je polovina času, kterou potřebují na to, aby si ženu prohlédli.  Pro  zajímavost, ústa nalíčená růžovou rtěnkou, přitahovala muže jen na 6,7 vteřin a na nenamalované rty se dívali v průměru jen asi 2,97 vteřiny.

Video se připravuje ...