Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Neobvyklý dárek celebrit: Panenská blána a sex jako poprvé

Katie Price si už vyzkoušela, jaké to je být znovu pannou
8. února 2013 | 06:00

Také přemýšlíte, co dát svému milému k Valentýnu? Mezi světovými celebritami se rozmohl opravdu netradiční dárek, je jím panenská blána.

Jednou z těch, které se nebojí přiznat i ty nejpodivnější zákroky plastického chirurga, je modelka Katie Price (34). Vnadná playmate se netají množstvím operací prsou, liposukcemi nebo botoxem, které jí dělají více či méně nepřirozenou, ale také pochlubila, že si nechala upravit genitálie.

Autor: Profimedia.cz
Dárek k výročí

Nejen, že si Katie Price, která si říká Jordan, nechala po třetím porodu zmenšit a upravit vagínu, ale také obdarovala svého tehdejšího manžela, zpěváka Petera Andrého, nevšedním dárkem. Darovala mu totiž panenskou blánu a prožila s ním sex znovu jako panna. Dárek sice manželství nezachránil, ale na začátku roku 2013 se modelka opět vdala a kdo ví, možná svému nastávajícímu striptérovi  Kieranu Haylerovi také připravila malé nevinné překvapení.

Nový muž=nový sexuální začátek

Zdá se vám taková operace zbytečná? Věřte, že ji podstupuje čím dál tím více žen. V minulých letech podstupovaly ženy Hymenoplastiku, která obnovuje panenskou blánu, hlavně z náboženských důvodů. V dnešní době se ale stala opravdovým trendem. Na chirurgický stůl se vydávají ženy nejrůznějšího věku a vyznání, aby se za pomoci plastického chirurga vrátily „na začátek“ svého sexuálního života a dopřály partnerovi tu čest, aby byl jejich první. Do ordinací se ale také vydávají ženy, který tento nevšední „dárek“ chtějí dát manželovi k jubilejnímu výročí vztahu.

Za pár minut znovu pannou

Zákrok, za který vyskládáte na stůl několik desítek tisíc, se provádí technikou posunu tkání, což je vlastně úprava sliznice poševního vchodu.  Po 40 minutách v celkové anestezii je hotovo a lékaři tvrdí, že to ani příliš nebolí. Po operaci je zapotřebí měsíc se vyhýbat sexu a také sportu a pak už nic nepbrání tomu, prožít opět svoji první noc.

Šla byste do takového zákroku?

Video se připravuje ...