Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žhavé trendy v sexu: Skype sex i párové vibrátory

  • 7. února 2013 | 07:00

    Nejen v módě nebo kosmetice se každoročně objevují nové trendy. Stejně tak tomu je i v oblasti sexu. To, co stačilo našim předků, dnes rozhodně neuspokojí naše touhy.

  • Sex na veřejnosti


    Autor: Shutterstock.com
    Žádný sex v autě nebo rychlovka ve zkušebních kabinkách, rok 2013 velí náruživým milencům vydat se na dobrodružnou výpravu do přírody. Přemýšleli jste někdy například o tom, jaké by to bylo pomilovat se v parku nebo třeba na rozhledně, kam chodí zástupy turistů.

     

  • Sex maraton


    ...
    Autor: profimedia.cz
    Žhavá rychlovka nikdy nevyjde z módy, ale čím dál tím více párů si uvědomuje, že ještě žhavější než „sex sprint“ může být „sex maraton“.  Stále populárnější se tak stává smyslný tantrický sex, který může trvat i několik hodin. Využívejte ke svým hrátkám různé materiály, zahřáté olejíčky či chladivé kostky ledu a než vzrušení vygraduje, dejte si chvilku oddych. Konečný zážitek pak bude nezapomenutelný.

     

  • Trocha „násilí“ v posteli

    Autor: Profimedia.cz
    Nic v posledních letech neovládlo ložnice, jako erotický román Padesát odstínů šedi. Utajené ženské touhy vyplouvají na povrch a romantické oťukávání nahrazuje trocha drsnějšího sexu.  Vyzkoušet byste letos určitě měli předehru v poutech.

     

  • Párové vibrátory


    Lelo Tiani
    Autor: Lelo.com
    Díky seriálu Sex ve městě, se ženy přestaly stydět a vyrazily do sexshopů pro erotické hračky. Trendy poslední doby ale překračují další tabu a do ložnic se dostávají vibrátory pro oba partnery. Párový vibrátor se zavádí například při misionářské poloze, kdy si jeden konec zavádí žena do pochvy a druhý konec zároveň dráždí mužskou chloubu. Pusťte si tuhle hračku do ložnice a váš sex přestane být „obyčejný“.

     

  • Skype sex


    Autor: Profimedia.cz
    Sex po telefonu si asi vyzkoušel každý pár, ale co takhle jít trochu dál a dát si Skype sex. Nastavte si vzájemně web kamery a nechte se unášet svými vzdechy a prožívejte s partnerem vzrušení, jako byste byli spolu.

     

  • Fuck buddy

     

    Autor: Shutterstock.com
    Umíte si představit život bez vztahu? A umíte si také představit život bez sexu? Zatímco většina žen odpoví na první otázku ano, na druhou zazní častěji ne. Pro nezadané je tedy ideálním řešením pořídit si tzv. Fuck Buddho, neboli „přítele vagíny“. Nejedná se o kamaráda se kterým čas od času skončíte v posteli, ale o pouze sexuální vztah. Nepovídáte si, nesvěřujete se, jen spolu sexuálně experimentujete.

Diskuse ke článku
.