Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nosit vysoké podpatky je jako orgasmus, tvrdí návrhář

18. října 2011 | 14:38

Bez zatraceně vysokých střevíců Louboutin nikdy nevyjde Victoria Beckham a jako doma v nich je i dědička hotelového impéria Paris Hilton. Proč za ně ženy utrácí závratné sumy?

Prodloužené nohy, lichotivá a okouzlující silueta, to jsou důvody, proč milujeme velmi vysoké podpatky. Tady je ale ještě jeden důvod: “Nosit vysoké podpatky je pro ženy jako mít orgasmus,” tvrdí na rovinu návrhář luxusních střevíců Christian Louboutin. Ty jeho dosahují běžně 10 – 12 centimetrů.

Kvůli vzrušení ženy snáší i bolest

Známý francouzský designér má pro své odvážné tvrzení reálný podklad. Jedna dáma mu vyprávěla, jak právě jeho boty působí na ženskou sexualitu.
„Vysvětlila mi, že vysoký podpatek protáhne klenbu tak, jako se ženám protáhnou chodidla při orgasmu,“ objasňuje tézi návrhář.

„Ale jen hodně vysoké podpatky vás dostanou přesně do této vzrušující pozice. Ženy jsou proto tedy ochotny snášet i bolest,“ dodává Louboutin. Potvrzuje to fakt, že jeho nejpopulárnější model má podpatky vysoké dokonce 15 centimetrů.

Poznávacím znamením střevíců Louboutin je červená podrážka a samozřejmě originální i elegantní design.

Sběratelky klenotů na podpatku

Pokud jeho boty opravdu mají takový účinek, není divu, že přes jejich nehorázné ceny (od 500 dolarů až daleko přes tisícovku dolarů), mají takový úspěch. Za svou dvacetiletou kariéru Louboutin prodal přes 600 tisíc párů tohoto luxusu. Nejvíc jich prý vlastní známá americká spisovatelka Danielle Steele, okolo 6 tisíc!

Victoria Beckham si ve střevících Louboutin odnášela z porodnice dceru Harper.
Autor: profimedia.cz
Nedaleko v závěsu za ní bude jistě Victoria Beckham, která nikdy nevyjde bez některých ze svých mnoha vysokých “louboutinek”. Nosila je dokonce celé poslední těhotenství a také v nich i opouštěla porodnici s nedávno narozenou dcerou Harper.
"Victoriin životní postoj je: ´Tady jsem´,“ hodnotí zpěvačku sám návrhář. "Nikdy nevypadá jako šedá myš, která se hodlá ukrýt. Je osobitá a nebojí se to ukázat.“

To je znak všech celebrit, které jeho botám naprosto propadly, mimo jiné například Angelina Jolie, Mariah Carey, Elle Macpherson, Courtney Love, Lady Gaga, Eva Longoria, Paris Hilton, Heidi Klum, Kate Moss, nebo Emma Watson. U nás jejich kouzlu neodolala například Tereza Maxová.

Žena prostě může být sexy, okouzlující, vtipná a nebo i plachá, vše se ale odvíjí právě od bot, které nosí.

Ze střevíců Louboutin, by si jistě vybrala každá žena, pokud by na ně měla:

Autor: INT, bak
Video se připravuje ...