Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIP Prostřeno! Bendová servírovala afrodiziaka! Otestovala je na svém mladém milenci

11. října 2012 | 08:10

Pravidelně je servíruje svému mladému milenci, tentokrát je připravila i svým hostům. Krásná herečka Alice Bendová (38) chtěla soupeře "svést" afrodiziákálním menu, sestaveným výhradně z plodů moře.

"Pro své hosty jsem si připravila menu podle svého gusta,“ potvrzuje Alice, která tím docela riskuje. Kdo nemusí mořské plody, má smůlu. „Jsem docela vybíravej člověk, na jídlo teda určitě,“ říká o sobě dnešní kuchařka.

Ústřice jsou na uvítanou, ale protože si hostitelka uvědomuje, že je nemusí jíst každý, připraví ještě malé italské bruschettky s italskou oblohou.

Zbytečně! Právě ony totiž mají u hostů největší úspěch. Že by snad proto, že fungují jako zaručené afrodiziakum? Jak hostitelka prozradí, v případě jejího mladého milence "zabírají stoprocentně"!

Mušle, slávky na víně, podává jako teplý předkrm, hlavní chod bude thajské kari s krevetami a jasmínovou rýží. Exotickou hostinu zakončí italské mascarpone s čerstvými malinami.

Koncentrovaný moře v puse

Ochutnávku ústřic všichni berou jako životní příležitost. Viktor Leimr to stále odkládal, takže má premiéru, podobně jako Petr Kotvald.

Jak si hosté pochutnají na ústřicích, mušlích a thajském kari? „Alice to krásně odprezentovala a bylo bezvadné, že jsme si to mohli sami otevřít,“ hodnotí otvírání ústřic Viktor, který statečně ochutnal jako první.

A chuť? „Koncentrovaný moře… Rozkousal jsem to a bylo to slaný, jako když vám někdo v puse zhmotní moře,“ popisuje své pocity herec.

„Bylo to velmi zábavný, pro mě to už byla vlastně zábava,“ libuje si Petr Kotvald. „Je to, jako když si kousneš do kapra,“ říká s nadsázkou bezprostřední Hanka Kynychová.

"Vyprděný" menu

Z mušlí je ale populární cvičitelka úplně paf.  „Mušle se snědly úplně všechny a zbyly jen ty skořápky, z toho mám velkou radost,“ těší úspěšnou kuchařku.

„Hlavní chod pro mě znamenal odcvičenou lekci aerobiku, protože jsem se při ní hrozně zpotila. Měla to do detailu vyprděný,“ soudí Hanka.

A nemůže se dočkat dezertu. „Mascarpone je tučná záležitost, ale na ty maliny se těším, a když to bude dobrý, sežeru to celý,“ směje se Hanka, která ty kalorie zase brzy spálí.

Jak bydlí a co uvaří Petr Kotvald? A kdo pojede na atraktivní zájezd? Budou se tahat sirky? To vše a mnohem víc uuvidíte na Prima family už dnes ve 20 hodin!

Video se připravuje ...