Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

VIP Prostřeno! Jaruš z Možná přijde i kouzelník: Nemám ani na jídlo!

25. září 2012 | 05:00

VIDEO: Bývala populární hvězdou televizní obrazovky. Jako herečka vydělávala slušné peníze. Dnes však Jaroslava Hanušová (63) musí v ruce obrátit každou korunu. Nemá ani na maso, a tak svým hostům ve VIP Prostřeno! udělala samotné brambory.

„Být důchodkyně znamená být chudá, hladová a nic nedělat. Největší radost mi dělá, že ještě žiju,“ popisuje svůj současný život někdejší hvězda populární televizní estrády Možná přijde i kouzelník.

Po boku Jiřího Lábuse se jako "manželka" objevovala devět let a díky této roli se pak začala objevovat v menších rolích ve filmech a televizních seriálech. Začala vystupovat v divadle.

Dnes je však z veselé a rozverné Jaruš "troska". Vařit musí vsedě, ruce se jí klepou a chodí o holi. Rozklepnout vajíčko je pro ni obrovský problém. Do polévky ho zamíchá klidně i se skořápkami.

Video se připravuje ...
VIP Prostřeno! • VIDEO: FTV Prima

"To je pro nás starý lidi zdravý na kosti," snaží se omluvit svou nešikovnost. Pookřeje jen když servíruje oblíbený "likér" důchodců - rum.

„Připijeme si nápojem nás důchodců a bezdomovců,“ pronáší přípitek a než se ostatní stačí nadechnout, má panáčka v sobě. To Lucie Zedníčková s Martinem Severou si dají jen symbolicky.

Zato Petr Janda, který prý klasický český rum nikdy v životě neochutnal si dá s hostitelkou ještě pár rund. „Je vidět, že Jaruška má rumíček ráda,“ konstatuje pak zpěvák.

Není tajemstvím, že když Jaroslavu opustil její muž, režisér Jaroslav Hanuš, hledala útěchu na dně skleničky. Nadměrné požívání alkoholu se hodně podepsalo na jejím vzhledu i zdraví.

„To víte, že bych vyhrát chtěla,“ říká žena, která studovala práva a kdysi učila, „ale jediná věc, kterou jsem kdy vyhrála, byla v tombole šňůra na prádlo, kterou mi pak hned ukradli,“ přemýšlí o svých šancích v kulinářské soutěži.

Má úterní druhá hostitelka se svým "menu chudé důchodkyně" šanci získat zájezd k moři? A proč rocker Janda nakonec odejde hladový? Sledujte úterní VIP Prostřeno! na Prima family už ve 20 hodin.

Video se připravuje ...