Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poznávejte nová místa nebo relaxujte!

Vyražte za sluníčkem!
20. února 2014 | 13:00

Už vás nebaví šedé studené město? Vyražte s námi za teplem, za poznáním nebo za relaxací!

Kolikrát jste se ráno probudila a říkala si: „Kéž bych někam mohla vypadnout, daleko od všeho stresu!“ Přestože je letošní zima velmi mírná, je únor ideálním obdobím pro vycestování a poznávání nových míst.

...
Autor: profimedia

Jste fanynkou naší republiky? Využijte nabídky, kterou poskytuje kreditní karta Citi Classic, a vyberte jeden z mnoha českých hotelů a pensionů, kam můžete vyrazit se slevou až deset procent! Vybírejte z hotelů, které jsou v romantických horách, jako například na krásné Šumavě, nebo v centru dění ve velkých městech jako je Praha, Karlovy Vary, Olomouc nebo Ostrava. 

Koho nebaví ruch měst ani příroda a ideální dovolená je pro něj příjemné válení a hlavně relax, doporučujeme vybrat jeden z široké nabídky wellness hotelů řetězce Orea. V těchto hotelech vás čekají příjemné relaxační wellness zóny, doplněné o spoustu masáží a dalších zpestření, díky kterým na dovolené načerpáte chybějící energii. Kupujte prodloužené víkendy nyní s kartou Citi Classic se slevou až 15 procent!

...
Autor: profimedia

Pokud chcete vycestovat za sluníčkem, získejte s kartou Citi Classic od Citibank slevu až osm procent a vybírejte ze široké nabídky zájezdů, například u cestovní kanceláře Alex! Řecko nebo Egypt se pro vás teď stanou daleko dostupnější!

Jistě jsou mezi vámi i takové, které baví poznávání nových míst a kultur. Vydejte se na poznávací zájezdy po Evropě nebo po dálných zemích jako je Keňa, Srí Lanka nebo například Kuba. Díky Citi kreditní kartě nyní navíc můžete podniknout příjemný výlet od cestovní kanceláře Exim tours, ještě se slevou až osm procent!

Autor: dok
Video se připravuje ...