Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Angelina Jolie a Brad Pitt: Toužíme nebýt rodiči! Alespoň na chvíli

7. srpna 2010 | 13:39

Jeden z nejzaměstnanějších a nejkrásnějších párů v Hollywoodu si postěžoval, že má na sebe málo času. Brad i Angelina natáčí jeden film za druhým, starají se o děti, jezdí po humanitárních akcích. A aby je nikdo nerušil, scházet se musí tajně a po nocích!

Vydělávají miliony dolarů, ale nemají čas jeden na druhého. Tak dopadl hvězdný pár Angelina Jolie a Brad Pitt. „Když mám na chvíli volno, Brad na druhém konci země natáčí film,“ svěřila se Angelina. A tak to jde neustále dokola.

Také je Brad Pitt zapálený do mnoha architektonických projektů, které rozjel se svým bratrem. Společně pomáhají se stavbami v záplavových oblastech a Pitt ročně vynaloží miliony do nových staveb, které by mohli lidem zlepšit podmínky pro život. I Angelina je proslulá svou dobročinnou aktivitou. Velvyslankyně míru pro OSN se snaží pomoci lidem, kteří trpí chudobou, hladem a nemocemi.

Do toho všeho má Brangelina, jak pár nazývají zahraniční média, šest dětí. Tři vlastní – Shiloh (4) a dvojčata Vivienne a Knoxe (2) a tři adoptované – Zaharu (5), Maddoxe (9) a Paxe (6). Pokud mají herci čas, věnují ho především dětem. Angelina a Brad tedy neznají odpočinek.

Zahradní domek vrcholem romantiky

Brad Angelinu nemůže ani překvapit romantickou večeří při svíčkách. Každá jejich schůzka je totiž naplánována dopředu. Čas a místo jsou pečlivě schválené. „Popravdě si setkání vždy musíme naplánovat na pozdní noční hodinu,“ přiznává pár. „Také ale nemůžeme jít kam se nám zlíbí. Jen, co opustíme náš dům se na nás přilepí paparazzi a zas nemáme soukromí.“

Herci proto využívají zahradní domek, který je postavený hned vedle hlavního sídla. Tam si vždy udělají malou pozdní večeři a užívají si společné chvilky. „Je strašně důležité, aby se partneři dokázali stále poslouchat a těšit se jeden na druhého. Pak je jisté, že vztah bude fungovat,“ soudí Angelina.

Vysílený pár také přiznal, že ač děti a práci nadevše milují, někdy by rádi od všeho utekli a byli jen spolu a užívali si chvíle ticha a klidu, na které jako rodiče šesti ratolestí už jen vzpomínají.

Autor: amp