Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Angelina Jolie: Dcera touží být klukem!

29. června 2010 | 14:17

Krásná herečka, životní partnerka Brada Pitta (46) a matka šesti dětí Angelina Jolie (35) se svěřila magazínu Vanity Fair, že její nejstarší biologická dcera Shiloh(4) chce být chlapec. A Angelina ji v jejím rozhodnutí podporuje…

Herečka se asi v nejotevřenějším rozhovoru jejího života pro zahraniční časopis Vanity Fair rozpovídala o svých šesti ratolestech. O tom, jak už od malička se dětem formují povahy a je jasné, co za osobnosti z nich jednou vyroste. Nejvíc s láskou vyprávěla o své prvorozené holčičce Shiloh.

Holka, kluk? To je fuk

„Strašně by chtěla být kluk,“ svěřuje se sexy kráska a zároveň velvyslankyně dobré vůle Jolie. „Takže jsme ji museli ostříhat vlásky na krátko a nakoupit klučičí oblečení.“ Shiloh si prý nejraději hraje s autíčky a považuje se za jednoho z brášků.

Brad Pitt ani jeho partnerka v zvláštním rozhodnutí dcery nevidí nic špatného. Angelina v ní dokonce vidí sebe samu, když byla malá. „Je skvělé, když je dítě kreativní a razí svou osobnost. Shiloh je strašně zábavná. A ráda se předvádí. I já jsem taková byla. Neustále jsem se převlékala do různých kostýmů, vydávala se za někoho jiného,“ přiznala herečka, která to samé dělá kvůli profesi dodnes.

Dáma Zahara, intelektuál Maddox

U dalších dětí se již také vyvinuly známky povah, které je budou charakterizovat po celý život. „Osmiletý Maddox je opravdový intelektuál. Za což si ale z genetických důvodů nemůžu připsat žádný kredit,“ vypráví Angelina. „Miluje školu, historii. Chce být spisovatel nebo cestovat po celém světě a poznávat různá místa.“

I pětiletá Zahara je neuvěřitelně sečtělá, dokáže se perfektně vyjadřovat a je velmi elegantní mladá dáma. Knox a Vivienne, biologická dvojčátka slavných rodičů jsou prý zas typický kluk a holka. Vivienne miluje panenky a Knox je malý rošťák.

Sedmé zatím ne

Angelina také v rozhovoru popřela, že by byla opět v očekávání. „Výchova šesti dětí je už tak dost náročná. A sedmé nečekám. Nejsme s Bradem proti dalšímu potomkovi, ale zároveň si chceme být jisti, že každému z dětí se můžeme věnovat rovným dílem .“

Jolie se také přiznala, že kariéra už pro ni není na prvním místě. „Je to zábavná práce. Ale nemyslím si, že budu mít to štěstí věnovat se jí i v budoucnu.“ Herečka chce víc času trávit s dětmi, protože ty jsou pro ni teď to nejdůležitější.

Autor: amp