Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Angelina a Brad konečně 'vyvenčili' rodinu

22. března 2011 | 12:12

Patří mezi nejslavnější páry světa. Když však dojde na chvíle strávené s dětmi, chovají se jako každá jiná rodina. Pozornost potomků si udržují sladkostmi a jinými pamlsky.

Pittovic rodinný klan se procházel ulicemi sluncem zalitého New Orleans, kde Brad Pitt (47) natáčí svůj nový film Cogan´s Trade. V neděli si však hlavní hrdina a zároveň producent téhle mafiánské krimi komedie vzal volno. Chvílí strávených společně s celou rodinou je totiž tak málo... A děti rostou jako "z vody".

I ratolesti slavných mlsají

Udržet si pozornost šesti dětí však není ani pro duo Brangelina jednoduché. Maddox (9), Zahara (6), Pax (7), Shiloh (4) a dvojčátka Vivienne (2) a Knox (2) jsou stejné, jako tisíce dětí jejich věku. Milují pochutiny a největší hlad a žízeň mají na ulici. Brad jejich nátlaku neodolal a koupil plnou igelitku dobrot. Pitíčka samozřejmě nechyběla.

Šťastná rodinka byla evidentně v dobré náladě. Angelina Jolie (35) neskrývala radost. Sedmiletý Pax se na ulici oháněl pytlíkem sladkostí. Ten plachému chlapci chvílemi sloužil jako clona před dotěrným fotografem. Dvouletá Vivienne, dvojče bratříčka Knoxe, zas pevně svírala malý džusík. Prostě rodinná pohoda.

Angelina na vycházku oblékla neformálně. Béžový top, černá sukně a velké sluneční brýle se zlatými obroučkami, které tvarem ladily s Bradovými. Ten se už dva týdny věnuje natáčení nového filmu. V něm si zahraje titulní roli mafinána Jackieho Cogana, který dostane za úkol vypátrat partu lupičů.

Autor: Lenka Chvostová, INT